Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Donker thema gebruiken in Google Fit

Als je je Google Fit-scherm minder helder wilt maken, kun je een donker thema inschakelen in Google Fit. Een donker thema kan prettiger zijn voor je ogen en gebruikt minder batterijvermogen.

Scherm wijzigen naar donker thema

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik onder Weergave op Thema en dan Donker.
    Tip: Je kunt deze modi ook kiezen op Google Fit:
    • Licht: De standaardweergave.
    • Systeemstandaard: Google Fit gebruikt dezelfde weergave als de rest van je apparaat. Meer informatie over hoe je je weergave-instellingen wijzigt.
    • Ingesteld door Batterijbesparing: De standaardweergave schakelt over naar het donkere thema als Batterijbesparing wordt ingeschakeld. Meer informatie over Batterijbesparing op Android.