Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Een begeleide ademhalingsoefening starten

U kunt een korte pauze nemen met een begeleide ademhalingsoefening op uw Wear OS-horloge.

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Druk op de aan/uit-knop om de lijst met apps te openen.
  3. Tik op Fit Breathe om de oefening te starten.

Nadat u de oefening heeft voltooid, ziet u een rapport over uw ademhaling.