Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Fitnessactiviteiten toevoegen en bewerken

Je kunt handmatig een activiteit aan de activiteitsgeschiedenis van Google Fit toevoegen of een al aanwezige activiteit bewerken. Je kunt ook uitdagingen starten, je gewicht registreren en meer.

Informatie toevoegen

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen Gegevens toevoegen.
  3. Kies een optie:
    • Bloeddruk toevoegen Bloeddruk toevoegen.
    • Gewicht toevoegen Gewicht toevoegen.
    • Activiteit toevoegen Activiteit toevoegen.
    • Training bijhouden Work-out bijhouden.

Je activiteit bewerken

Als je je activiteit of work-out hebt voltooid, wordt deze opgeslagen in je dagboek in Google Fit. Als de activiteit niet correct is opgeslagen, kun je deze bewerken.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik op Dagboek.
  3. Tik op de activiteit die je wilt bewerken.
  4. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Bewerken.

Informatie toevoegen die je niet hebt bijgehouden met Google Fit

Als je je apparaat niet bij je hebt wanneer je wandelt, hardloopt of fietst, kun je die activiteiten later toevoegen aan Google Fit. Je kunt ook veranderingen in gewicht toevoegen, of activiteiten die Fit niet automatisch bijhoudt (zoals gewichtheffen, roeien of honkbal).

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen Gegevens toevoegen.
  3. Tik op Gewicht toevoegen Gewicht toevoegen of Activiteit toevoegen Activiteit toevoegen.
  4. Voer de gegevens in en tik op Opslaan.