Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Fitnessactiviteiten toevoegen en bewerken

Je kunt handmatig een activiteit aan de activiteitsgeschiedenis van Google Fit toevoegen of een al aanwezige activiteit bewerken. Je kunt ook uitdagingen starten, je gewicht registreren en meer.

Informatie toevoegen

Je kunt activiteiten toevoegen aan Google Fit nadat je deze hebt voltooid. Je kunt ook veranderingen in gewicht toevoegen.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je iPhone.
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen Gegevens toevoegen.
  3. Kies een optie:
    • Gewicht toevoegen Gewicht toevoegen.
    • Activiteit toevoegen Activiteit toevoegen.