Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Je activiteit vinden

Nadat je Google Fit hebt ingesteld om je activiteit bij te houden, gebruik je de app of je horloge om te zien hoe dicht je bij je doelen bent. Je kunt je activiteit ook vergelijken met eerdere dagen.

Bekijken wat je vandaag hebt gedaan

Als je de Google Fit-app opent, zie je je fitnessactiviteiten bovenaan het scherm. Dit overzicht bevat schattingen van het aantal actieve minuten, genomen stappen, verbrande calorieën en je laatste training.

Als je geen overzicht van je activiteit kunt vinden:

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Home.

Statistieken zoeken

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Browsen.
  3. Als je je informatie wilt vinden, selecteer je een statistiek uit de bijbehorende categorie of gebruik je de zoekbalk bovenaan het scherm.

Hoe Google Fit het aantal verbrande calorieën berekent

Google Fit gebruikt een combinatie van je activiteit, geslacht, lengte en gewicht om te schatten hoeveel calorieën je hebt verbrand. Het is een benadering van het totale aantal verbrande calorieën, waarbij ook je basismetabolisme (normale stofwisseling) wordt opgeteld. Dit zijn dus niet uitsluitend de calorieën die je verbrandt tijdens je activiteit. Voeg je lengte en gewicht toe aan Google Fit voor de beste resultaten.

Al je activiteiten vinden

Als je je activiteit bekijkt, zie je trainingen die je hebt bijgehouden, activiteiten die je later hebt toegevoegd, activiteiten uit andere apps die zijn gekoppeld aan Fit en activiteiten die Fit automatisch detecteert.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik bovenaan op het getal voor je stappen of hartpunten.
  3. Als je je activiteit voor een andere datum wilt vinden, tik je bovenaan op Dag, Week of Maand.
Tip: Soms zijn de gegevens onnauwkeurig. Als je activiteiten ziet die volgens jou niet kloppen, kun je je activiteitsgeschiedenis bewerken.