No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Entendre d'on provenen les dades de Google Fit

És possible que es mostri informació d'altres aplicacions de fitnes que tinguis al telèfon quan obris Google Fit. Pots comprovar quines aplicacions comparteixen dades amb Fit i desconnectar les que no vulguis.

Desconnectar aplicacions de Google Fit

1. Al telèfon Android, obre l'aplicació Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona les apps connectades.
  3. Per consultar la llista d'aplicacions connectades a Google Fit, toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Aplicacions i dispositius de Google Fit.
  4. Per deixar de compartir informació entre Fit i una altra aplicació, toca l'aplicació i, a continuació, Desconnecta i, a continuació, Desconnecta.

Articles relacionats