Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Ta reda på var datan i Google Fitness kommer ifrån

När du öppnar Google Fitness kanske du ser uppgifter från andra träningsappar på telefonen. Du kan kontrollera vilka appar som delar data med Fitness och koppla från vilka du vill.

Koppla bort Google Fitness från appen Hälsa

1. Öppna appen Hälsa på en iPhone.
  2. Tryck på din profil högst upp.
  3. Tryck på Appar under Integritet följt av Google Fitness.
    • Styr åtkomsten till specifika datatyper genom att aktivera eller inaktivera dem på listan Tillåt Google Fitness att läsa data.
    • Om du vill neka åtkomsten till all data trycker du på Stäng av alla kategorier högst upp.