Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Forstå hvor Google Fit-data kommer fra

Du kan se informasjon fra andre treningsapper du har på telefonen din, når du åpner Google Fit. Du kan sjekke hvilke apper som deler data med Fit, og koble fra apper du ikke vil bruke.

Koble Google Fit fra Helse-appen

1. Åpne Helse-appen på iPhone.
  2. Gå til profilen din øverst.
  3. Under «Personvern» trykker du på Apper og så Google Fit.
    • For å kontrollere tilgangen til en bestemt datatype, slå hver type av eller på i «La Google Fit lese data».
    • For å stoppe tilgangen til alle data, trykk på Slå av alle kategorier øverst.