Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Mistä Google Fitin data tulee

Kun avaat Google Fitin, saatat nähdä tietoja muista laitteellasi olevista liikuntasovelluksista. Voit tarkistaa, mitkä sovellukset jakavat dataa Fitin kanssa, ja katkaista sellaisten sovellusten yhteyden, joiden et halua tekevän niin.

Google Fitin ja Terveys-sovelluksen välisen yhteyden katkaisu

1. Avaa Terveys-sovellus iPhonella.
  2. Siirry yläreunasta profiiliisi.
  3. Valitse "Yksityisyys"-kohdasta Sovellukset ja sitten Google Fit.
    • Voit muuttaa pääsyä tiettyyn datatyyppiin laittamalla "Salli Google Fitin lukea dataa" ‑kohdasta jokaisen datatyypin päälle tai pois päältä.
    • Voit estää pääsyn kaikkeen dataan valitsemalla yläreunasta Poista kaikki luokat käytöstä.