Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Aktiviteter registreras inte korrekt i Fitness

Identifieringen av promenader, löpning och cykling är inte perfekt i Fitness eftersom sensorerna på din enhet kan registrera information på ett annat sätt än vad andra enheter gör.

Du kan testa att åtgärda problem med hur Fitness registrerar aktiviteter.

Ändra behörigheter för Fitness

Google Fitness gör en uppskattning av din aktivitet utifrån data på telefonen. Du får mer exakta beräkningar om du aktiverar plats och aktivitetsspårning.

Obs! Läs mer om hur du ändrar behörigheter för Google Fitness

Du upptäcker att data på klockan och telefonen inte stämmer överens
Om aktivitetsstatistiken skiljer sig åt på klockan och telefonen kan du synkronisera dem genom att placera enheterna nära varandra.
Du hittar inte tidigare aktiviteter
Du kan behöva vänta i flera timmar innan statistiken visas på alla enheter när du ansluter för första gången eller återansluter.

Fitness registrerar inga aktiviteter

Kontrollera att identifiering av aktiviteter har aktiverats.
  1. Öppna Google Fitness Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil längst ned följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Registrera mätvärden för aktivitet och kontrollera att det har aktiverats.
Om du har en HTC One M8 kanske telefonen inte kan användas med Fitness.

Få en mer exakt beräkning av förbrända kalorier

Om du inte har angett din längd och vikt i Fitness baseras kaloriberäkningen på en standardlängd och standardvikt. Du får en bättre uppskattning av hur många kalorier du förbränner om du uppdaterar dina mått.
  1. Öppna Google Fitness Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil.
  3. Tryck på längden eller vikten och ändra den.
  4. Tryck på OK.