Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Fitin harjoitusten seuranta ei toimi oikein

Fitin kävelemisen, juoksemisen tai pyöräilyn tunnistus ei aina toimi täydellisesti, koska tietojen tallennus riippuu kyseisen laitteen antureista.

Seuraavat ohjeet voivat auttaa ongelmissa, jotka koskevat harjoitusten seurantaa Fitissä.

Fitin käyttöoikeuksien muuttaminen

Google Fit käyttää puhelimesi dataa harjoitustesi arviointiin. Jos haluat tarkempia arvioita, ota käyttöön sijaintitiedot ja harjoitusten seuranta.

Huom. Lue, kuinka voit muuttaa Google Fitin käyttöoikeuksia

Kellossa ja puhelimessa on eri dataa
Jos kellosi ja mobiililaitteesi harjoitusmäärät ovat erilaiset, siirrä laitteet lähemmäksi toisiaan, jotta ne voivat synkronoida tiedot.
Et löydä aiempia harjoituksiasi
Kun yhdistät ensimmäisen kerran tai kun yhteys muodostetaan uudelleen, saattaa kestää useita tunteja, ennen kuin tilastosi näkyvät kaikilla laitteilla.

Fit ei seuraa harjoituksia ollenkaan

Tarkista, että harjoitusten seuranta on käytössä.
  1. Avaa Google Fit Google Fit Android-puhelimella.
  2. Valitse alareunasta Profiili ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Seuraa aktiviteettien tietoja ja varmista, että se on käytössä.
Jos puhelimesi on HTC One M8, se ei välttämättä tue Fitiä.

Kalorilaskennan tarkentaminen

Jos et ole lisännyt pituus- ja painotietojasi Fitiin, kalorimäärät perustuvat oletusarvoihin. Voit saada tarkemman arvion polttamistasi kaloreista päivittämällä tiedot.
  1. Avaa Google Fit Google Fit Android-puhelimella.
  2. Valitse Profiili.
  3. Napauta pituus- tai painoarvoa ja muuta sitä.
  4. Valitse OK.