No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Fit no fa un seguiment correcte de les activitats

La detecció d'activitats com caminar, córrer o anar amb bicicleta no és perfecta a Fit, perquè és possible que els sensors del dispositiu no registrin la informació igual que altres dispositius.

Pots provar de solucionar els problemes relacionats amb el seguiment que Fit fa de l'activitat.

Canviar els permisos de Google Fit

Google Fit fa servir dades del telèfon per estimar la teva activitat. Per obtenir estimacions més precises, activa la ubicació i el seguiment de l'activitat.

Nota: obtén informació sobre com pots canviar els permisos de Google Fit

Has detectat que les dades del rellotge i el telèfon no coincideixen
Si els números de les activitats al rellotge i al telèfon no coincideixen, apropa els dispositius perquè es puguin sincronitzar.
No trobes les activitats anteriors
És possible que hagis d'esperar unes hores perquè les estadístiques es mostrin a tots els dispositius quan t'hi connectis per primera vegada o t'hi tornis a connectar.

Fit no fa el seguiment de cap activitat

Per comprovar si la detecció d'activitats està activada, segueix aquests passos:
  1. Al telèfon Android, obre Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toca Fes un seguiment de les mètriques d'activitat i comprova que l'opció estigui activada.
Si tens un telèfon HTC One M8, és possible que no sigui compatible amb Fit.

Obtenir un recompte de calories més precís

Si no has introduït l'alçada i el pes a Fit, les calories es calculen en funció d'unes mesures predeterminades. Per aconseguir que l'estimació de les calories que cremes sigui més precisa, actualitza la teva informació.
  1. Al telèfon Android, obre Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil.
  3. Toca l'alçada o el pes per modificar-los.
  4. Toca D'acord.