Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Loopt mijn accu snel leeg omdat ik Fit gebruik?

Als je accu snel leegloopt, kun je activiteitsdetectie in de Fit-app uitschakelen wanneer je niet beweegt.

In het algemeen kun je het volgende proberen om de accuduur van je apparaat te verbeteren:

• Schakel wifi in.
  • Verlaag de helderheid van je scherm.
  • Sluit andere achtergrondapps die ervoor kunnen zorgen dat je accu leegloopt.
  • Verwijder apps die je niet gebruikt.