Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Health Connect i Google Fitness

Endast Android

Med Health Connect kan du hantera dina anslutningar och din data om hälsa och träning i en enda app. Health Connect kombinerar data från andra tränings- och hälsoappar och visar den delade hälsoappsinformationen i översikterna i Google Fitness. På så sätt kan Fitness hantera andra hälso- och träningsappar, till exempel din smartklocka.

Konfigurera Health Connect

1. Ladda ned Health Connect från Play Butik på Android-telefonen.
  2. Öppna Google Fitness Google Fitness.
  3. Tryck på Profil följt av Inställningar Inställningar följt av under inställningarna för Health Connect aktiverar du Synkronisera Fitness med Health Connect.

Ändra inställningarna för Health Connect

I telefonens inställningar

Öppna Inställningar på Android-telefonen följt av Appar följt av Health Connect följt av Öppna.

I Google Fitness-appen

1. Öppna Google Fitness Google Fitness.
  2. Tryck på Profil följt av Inställningar Inställningar följt av under inställningarna för Health Connect trycker du på Hantera data och åtkomstföljt av Anslutna appar.
  3. Hantera anslutna appar i Health Connect.

Koppla från Health Connect

Om du kopplar från hindras Google Fitness från att komma åt och redigera data från Health Connect.

1. Öppna Google Fitness Google Fitness på en Android-telefon.
  2. Tryck på Profil följt av Inställningar Inställningar följt av under inställningarna för Health Connect inaktiverar du Synkronisera Fitness med Health Connect.

Du kan även radera din data i Google Fitness om du vill ta bort tidigare data som Fitness har skrivit till Health Connect. Då kan inte datan läsas av andra appar. Ny data kan fortfarande skapas i framtiden.

Obs! Andra appar kan fortfarande ha åtkomst till tidigare Fitness-data om de laddade ned datan innan den raderades.

Delad data

När du ansluter och ger åtkomst till Google Fitness har Fitness behörighet att komma åt och redigera Health Connect-data. Fitness har fortfarande en kopia av den data som Fitness har åtkomst till och äger. Kontrollera och ändra vem som har åtkomst till din data i Health Connect och datan som delas med appen. Läs mer om hur delning med anslutna appar fungerar med din data i Google Fitness.

Google Fitness följer policykraven för Health Connect och policyn Behörigheter och API:er med åtkomst till känsliga uppgifter. Detta inkluderar Användningsbegränsningar som avgör hur och i vilket syfte Google Fitness kan komma åt och använda din data via Health Connect.