Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Health Connect i Google Fit

Bare Android

Med Health Connect kan du administrere tilkoblinger og data for trenings- og helseappene dine via én enkelt app. Health Connect kombinerer data fra andre trenings- og helseapper og viser den delte informasjonen i helseapper i Google Fit-oversikten. Dette gir Fit tillatelse til å administrere andre helse- og treningsapper, for eksempel smartklokker.

Konfigurer Health Connect

1. Last ned Health Connect fra Play-butikken på Android-telefonen din.
  2. Åpne Google Fit Google Fit.
  3. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så under «Health Connect»-innstillingene slår du på Synkroniser Fit med Health Connect.

Endre innstillingene for Health Connect

Fra telefoninnstillingene

På Android-telefonen går du til Innstillinger og så Apper og så Health Connect og så Åpne.

Fra Google Fit-appen

1. Åpne Google Fit Google Fit.
  2. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så under «Health Connect»-innstillingene trykker du på Administrer data og tilgang og så Tilknyttede apper.
  3. Administrer tilknyttede apper i Health Connect.

Koble fra Health Connect

Hvis du kobler fra, kan ikke Google Fit se eller redigere data fra Health Connect.

1. Åpne Google Fit Google Fit på Android-telefonen.
  2. Trykk på Profil og så Innstillinger Innstillinger og så under «Health Connect»-innstillingene slår du av Synkroniser Fit med Health Connect.

Du kan også slette dataene fra Google Fit for å fjerne tidligere data skrevet av Fit til Health Connect, og dataene kan ikke leses av andre apper. Nye data kan fremdeles opprettes senere.

Merk: Andre apper kan fremdeles ha tilgang til historiske Fit-data hvis de har lastet dem ned før de slettes.

Deling av data

Når du kobler til og gir tilgang til Google Fit, kan Fit se eller redigere Health Connect-data. Fit har fortsatt en kopi av disse dataene som appen har tilgang til og eierskap over. Kontroller og endre hvem som har tilgang til dataene i Health Connect og dataene som deles med appen. Finn ut mer om hvordan deling med tilknyttede apper fungerer med Google Fit-dataene.

Google Fit overholder kravene i Health Connect-retningslinjene og retningslinjene for tillatelser og API-er som bruker sensitiv informasjon. Dette inkluderer å overholde kravene om begrenset bruk, som fastslår hvordan og for hvilke formål Google Fit kan se og bruke dataene dine via Health Connect.