No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Salut connectada a Google Fit

Només per a Android

Amb Salut connectada, pots gestionar les connexions i les dades de les teves aplicacions de fitnes i salut amb una sola aplicació. Salut connectada combina les dades d'altres aplicacions de fitnes i salut i mostra la informació de les aplicacions de salut compartides als taulers de Google Fit. Això permetrà que Fit gestioni altres aplicacions de salut i fitnes, com ara el rellotge intel·ligent.

Configurar Salut connectada

1. Al telèfon Android, baixa Salut connectada des de Play Store.
  2. Obre Google Fit Google Fit.
  3. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, A la configuració de "Salut connectada", activa Sincronitza Fit amb Salut connectada.

Canviar la configuració de Salut connectada

Des de la configuració del telèfon

Al telèfon Android, ves a Configuració i, a continuació, Aplicacions i, a continuació, Salut connectada i, a continuació, Obre.

Des de l'aplicació Google Fit

1. Obre Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, A la configuració de "Salut connectada", toca Gestiona les dades i l'accés i, a continuació, Aplicacions connectades.
  3. Gestiona les aplicacions connectades a Salut connectada.

Desconnectar Salut connectada

Si desconnectes Salut connectada, Google Fit deixarà d'accedir a les dades de Salut connectada o d'editar-les.

1. Al telèfon Android, obre Google Fit Google Fit.
  2. Toca Perfil i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, A la configuració de "Salut connectada", desactiva Sincronitza Fit amb Salut connectada.

També pots suprimir dades de Google Fit per suprimir les dades anteriors que Fit hagi escrit a Salut connectada, i les altres aplicacions no les podran llegir. Pot ser que es continuïn creant dades noves més endavant.

Nota: és possible que altres aplicacions continuïn tenint accés a l'historial de dades de Fit si l'han baixat abans que se suprimeixi.

Dades compartides

Quan et connectes i concedeixes accés a Google Fit, Fit té permís per accedir a les dades de Salut connectada o editar-les. Fit continuarà tenint una còpia d'aquestes dades a què té accés i que són de la seva propietat. Controla i canvia qui pot accedir a les teves dades de Salut connectada i a les dades que es comparteixen amb l'aplicació. Obtén més informació sobre com funciona la compartició d'aplicacions connectades amb les teves dades de Google Fit.

Google Fit compleix els requisits de la política de Salut connectada i la política de permisos i API que accedeixen a informació sensible. Això inclou el compliment dels requisits d'ús limitat, que determinen com i amb quina finalitat Google Fit pot accedir i utilitzar les teves dades a través de Salut connectada.