Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Google Fit beheren op je Assistent-apparaten

Je kunt de toegang van de Google Assistent tot je Google Fit-gegevens op elk gewenst moment wijzigen.

De toegang van de Assistent tot slaapgegevens uitzetten

Belangrijk: Als je de toegang van de Assistent tot slaapgegevens uitzet, zet je ook Sleep Sensing uit op alle Nest-apparaten die aan de Assistent zijn gekoppeld.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Google Fit-gegevens en -personalisatie op Google Assistent beheren.
  5. Zet Slaap uit.
  6. Tik op Uitzetten om te bevestigen.

De toegang van de Assistent tot ademhalingsgegevens uitzetten

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Google Fit-gegevens en -personalisatie op Google Assistent beheren.
  5. Zet Ademhalingsgegevens uit.
  6. Tik op Uitzetten om te bevestigen.