Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Je slaapinstellingen voor de Nest Hub beheren

Je kunt je slaap bijhouden met Google Fit om een beter beeld te krijgen van je algemene gezondheid en welzijn. Je kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• Vraag de Assistent naar je slaapgegevens op je Assistent-apparaten. Hierbij kan het onder andere gaan om de slaapduur, je slaapschema en de kwaliteit van je slaap.
  • Krijg gepersonaliseerde suggesties van Google Fit. Misschien slaap je beter met deze tips over optimale slaapschema's, slaapaanbevelingen en algemeen welzijn.
  • Sta de Nest Hub toe om tijdens Sleep Sensing geluiden bij te houden die je slaap verstoren.

Je kunt je slaapinstellingen aanpassen wanneer je wilt.

Slaap bijhouden uitzetten

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Voorkeuren voor bijhouden op Instellingen voor andere apparaten en dan Nest Hub.
  5. Tik onder Sleep Sensing op Uitzetten.
  6. Tik op Uitzetten om je keuze te bevestigen.

Slaapverstoring bijhouden uitzetten

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Voorkeuren voor bijhouden op Instellingen voor andere apparaten en tik op je apparaat.
  5. Tik onder Hoesten en snurken bijhouden op Uitzetten.

De toegang van de Assistent tot slaapgegevens uitzetten

Belangrijk: Als je de toegang van de Assistent tot slaapgegevens uitzet, zet je ook Sleep Sensing uit op alle Nest-apparaten die aan de Assistent zijn gekoppeld.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Google Fit-gegevens en -personalisatie op Google Assistent beheren.
  5. Zet Slaap uit.
  6. Tik op Uitzetten om te bevestigen.

Slaapsuggesties uitzetten

Belangrijk: Als je slaapsuggesties uitzet, krijg je geen gepersonaliseerde suggesties meer. Je kunt nog wel algemene informatie krijgen.
  1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Profiel.
  3. Tik bovenaan op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder Personalisatie op Personalisatie beheren.
  5. Zet Slaapsuggesties uit.
  6. Tik op Uitzetten om te bevestigen.