Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Je ademfrequentie bijhouden

Je kunt je ademfrequentie bijhouden met je telefoon om inzicht te krijgen in het welzijn van je lichaam.

Belangrijk: Tracking van je ademfrequentie is niet bedoeld om een ziekte of aandoening te diagnosticeren, te genezen, te beperken, te voorkomen of te behandelen. Als je vragen over je gezondheid hebt, neem dan contact op met een medisch professional.

Meet je ademfrequentie met je telefoon

Belangrijk: Google Fit kan je ademfrequentie alleen meten op bepaalde Android-telefoons.

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Home.
  3. Scroll naar Ademfrequentie en tik op Toevoegen Toevoegen.
  4. Zorg dat je in beeld bent, volg de instructies op het scherm en beweeg zo min mogelijk.
  5. Blijf normaal ademhalen tot het bijhouden klaar is.
  6. Tik op Opslaan.
Tip: Voor de beste resultaten ga je zitten en zet je je telefoon voor je neer om beweging te verminderen.

Je eerdere ademfrequenties bekijken

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Home.
  3. Scroll naar Ademfrequentie en tik op Meer .
  4. Je ziet je geschiedenis voor ademfrequentie per week, maand of jaar.