Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Herinneringen krijgen om je training te stoppen

Belangrijk: Trainingsherinneringen gebruiken de versnellingsmeter van je apparaat om vast te stellen of je klaar bent met een training en zo te bepalen wanneer een training kan worden gestopt. Deze gegevens blijven alleen op je apparaat staan.

Fit spaart je batterij door te detecteren wanneer je bent gestopt met bewegen en je eraan te herinneren om je training te stoppen op je horloge.

Fit stelt in de volgende gevallen vast dat je klaar bent met een training:

• Als je 5 minuten niet beweegt na activiteiten zoals hardlopen of fietsen.
  • Als je 10 minuten niet beweegt na bepaalde andere activiteiten, zoals wandelen.
Tip: Omdat veel trainingen uit meerdere activiteiten bestaan, krijg je pas een herinnering om je training te stoppen als je meerdere minuten niet beweegt. Je krijgt bijvoorbeeld geen melding als je aan het hardlopen bent en begint te wandelen, of als je aan het gewichtheffen bent en een stukje loopt om iets te drinken.

Wat je nodig hebt

Fit stuurt herinneringen om trainingen te stoppen alleen op bepaalde Wear OS-apparaten.

Herinneringen voor het einde van een training uitzetten

Belangrijk: Herinneringen om trainingen te stoppen staan standaard aan. Je kunt herinneringen ook op elk gewenst moment uitzetten voor verschillende activiteiten.

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Open Google Fit Google Fit.
  3. Start een training.
  4. Tik op Meer Meer.
  5. Scroll omlaag en tik op Instellingen en dan Trainingsinstellingen.
  6. Zet Herinneringen om trainingen te stoppen aan of uit.

Tip: Als je de herinnering negeert, blijft deze op het scherm staan totdat je de activiteit opnieuw start, de herinnering sluit of je horloge afdoet.

Activiteiten waarbij Fit je 5 minuten nadat je bent gestopt een melding stuurt

• Hardlopen
  • Fietsen
  • Crosstrainer
  • Roeimachine

Activiteiten waarbij Fit je 10 minuten nadat je bent gestopt een melding stuurt

• Aerobics
  • Badminton
  • Basketbal
  • Biatlon
  • Boksen
  • Circuittraining
  • CrossFit
  • Dansen
  • Flossing
  • American football
  • Australian football
  • Voetbal
  • Frisbeeën
  • Turnen
  • Handbiken
  • HIIT
  • Wandelen
  • IJshockey
  • Intervaltraining
  • Springtouw
  • Kettlebell-training
  • Kickboksen
  • Racquetball
  • Roeien
  • Rugby
  • Sneeuwschoenlopen
  • Squash
  • Traplopen
  • Krachttraining
  • Zwemmen
  • Tafeltennis
  • Teamsporten
  • Tennis
  • Loopband
  • Lopen
  • Gewichtheffen
  • Zumba

Activiteiten waarvoor je geen herinneringen krijgt om de training te stoppen

• Yoga
  • Pilates
  • Spinnen
  • Gymnastiek