Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Je activiteiten delen

Je kunt je Google Fit-dagboekgegevens (zoals statistieken, routes en foto's) delen via social media en berichten-apps.

Een activiteit delen

Belangrijk: Je kunt geen slaapsessies delen. Meer informatie over slaapgegevens in Google Fit

1. Open de Google Fit-app Google Fit.
  2. Tik onderaan op Dagboek.
  3. Selecteer een activiteit.
  4. Tik rechtsboven op Delen Delen.
  5. Kies de informatie die je wilt delen.
    • Je kunt kiezen uit je statistieken, een foto of een kaart.
  6. Deel de informatie met een app of sla de afbeelding op je telefoon op.