No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Com funciona la compartició d'aplicacions connectades amb les teves dades de Google Fit

Connecta altres aplicacions a Google Fit per obtenir tota la teva informació de fitnes en un sol lloc i fes servir Fit com a punt d'entrada únic per a les teves dades de fitnes. Pots controlar les dades que es comparteixen amb les aplicacions de tercers que triïs connectar a Google Fit.

Com funcionen les aplicacions connectades

Pots controlar si Google Fit comparteix les teves dades amb altres aplicacions. Les aplicacions connectades estan subjectes a les polítiques que els prohibeixen compartir les teves dades de Google Fit amb distribuïdors o agents de dades.

Pots consultar quins tipus d'aplicacions de dades tindran accés quan les connectis a Google Fit i desconnectar-les en qualsevol moment.

Com protegim les teves dades

Si permets que altres aplicacions comparteixin dades amb Google Fit, Fit utilitzarà aquestes dades per ajudar-te a fer un seguiment de les teves activitats i proporcionar-te analítiques. Les teves dades de Google Fit s'emmagatzemen de manera segura als servidors de Google. Per si canvies de dispositiu o el perds, es crea una còpia de seguretat de les teves dades als servidors de Google des de l'aplicació Google Fit amb el teu Compte de Google.

Pots triar si vols compartir les teves dades de Google Fit amb altres aplicacions de tercers. És possible que les aplicacions connectades sol·licitin accés a les teves dades de Google Fit, però tu decideixes a quins tipus de dades tenen accés les altres aplicacions i pots revocar-lo en qualsevol moment.

Tots els desenvolupadors estan subjectes a la política sobre dades d'usuaris i desenvolupadors de Google Fit quan accedeixen a les dades de Fit.

Tu decideixes
Pots triar quines dades comparteix Google Fit amb altres aplicacions o bé que no en comparteixi. Pots desconnectar les aplicacions en qualsevol moment.
Important: la configuració del dispositiu varia en funció del telèfon i de la versió d'Android. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.
  1. Obre Google Fit Google Fit.
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona les apps connectades.
    • Per revisar les aplicacions connectades a Google Fit, toca la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Aplicacions i dispositius de Google Fit.
    • Per desconnectar una aplicació, toca-la i, a continuació, Desconnecta i, a continuació, Desconnecta.
Consell: també pots desconnectar les aplicacions connectades des del teu Compte de Google al web.

Salut connectada i Google Fit

Salut connectada és una nova plataforma de dades de salut comunes per a Android. Et permet gestionar les teves dades de salut, fitnes i benestar en un sol lloc, ja que t'ofereix una manera senzilla de connectar i sincronitzar les teves aplicacions de salut i fitnes preferides, inclosa l'aplicació Google Fit.

Salut connectada emmagatzema de manera segura les teves dades de salut i fitnes al dispositiu, i et proporciona un control total sobre quines aplicacions poden accedir-hi i durant quant de temps.

Google Fit compleix els requisits de la política de Salut connectada i la política de permisos i API que accedeixen a informació sensible. Això inclou complir els requisits d'ús limitat, que determinen com i amb quina finalitat Google Fit pot accedir i utilitzar les teves dades a través de Salut connectada.

Articles relacionats