Inkludera inte personlig eller känslig hälsoinformation, såsom steg-, kalori-, hjärtfrekvens-, sömn- eller träningsdata eller hjärthälsoinformation när du ställer frågor i gemenskapen.

Så används din data i Google Fitness vid delning med anslutna appar

Du kan ansluta andra appar till Google Fitness och samla all träningsdata på ett ställe. Du kan styra vilken data som delas med de tredjepartsappar du ansluter till Google Fitness.

Så här fungerar anslutna appar

Du kan styra om data i Google Fitness ska delas med andra appar. De anslutna apparna måste följa våra policyer, som förbjuder dem att dela din data i Google Fitness med aktörer som säljer data vidare.

Du kan granska vilket slags data som apparna får tillgång till när du ansluter dem till Google Fitness och du kan när som helst ta bort kopplingen till appar.

Så här skyddar vi din data

Data från Google Fitness lagras på Googles servrar på ett säkert sätt och krypteras under överföringen. Om du blir av med enheten eller byter enhet har du en säkerhetskopia av din data på Googles servrar.

Du kan välja att dela data i Google Fitness med andra appar. Anslutna appar kan begära åtkomst till data i Google Fitness, men du kan styra vilket slags data som andra appar kan få åtkomst till. Du kan även dra tillbaka åtkomstbehörigheten när som helst.

Du bestämmer själv

Du kan välja vilken data i Google Fitness som delas med andra appar. Du kan också när som helst sluta att dela data i Google Fitness med andra appar. Du kan ta bort kopplingen till appar som anslutits till Google Fitness i Google-kontot på webben eller på telefonen.

Du kan även radera din data när som helst. Data raderas inte i Apple Hälsa när du gör detta.

1. Öppna Google Fitness Google Fitness.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp.
  4. Tryck på Hantera anslutna appar under Data i Google Fitness.
  5. Tryck på appen du vill aktivera eller inaktivera.
  6. Du tar bort kopplingen till appen genom att trycka på Ta bort åtkomst.