Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Jakaminen yhdistetyissä sovelluksissa ja Google Fit ‑datan käsittely

Yhdistä Google Fitiin muita sovelluksia, jotta löydät kaikki liikuntatietosi yhdestä paikasta. Google Fit on porttisi kaikkeen liikuntadataan. Voit valita, mitä dataa jaetaan kolmannen osapuolen sovelluksille, jotka yhdistät Google Fitiin.

Näin yhdistetyt sovellukset toimivat

Voit valita, jakaako Google Fit dataansa muille sovelluksille. Yhdistettyjä sovelluksia koskevat käytännöt kieltävät niitä jakamasta Google Fit ‑dataasi välittäjille tai jälleenmyyjille.

Voit tarkistaa, mihin datatyyppeihin sovelluksilla on pääsy, kun yhdistät ne Google Fitiin, ja voit katkaista sovellusten yhteyden milloin tahansa.

Näin suojaamme datasi

Google Fit ‑dataasi säilytetään turvallisesti Googlen palvelimilla, ja se salataan siirron ajaksi. Jos hukkaat laitteesi tai vaihdat toiseen, datan varmuuskopio löytyy Googlen palvelimilta.

Voit halutessasi jakaa Google Fitin dataa muille sovelluksille. Yhdistetyt sovellukset voivat pyytää pääsyä Google Fit ‑dataasi, mutta voit valita, mihin datatyyppeihin muilla sovelluksilla on pääsy, ja peruuttaa pääsyoikeuden milloin tahansa.

Sinä teet päätökset

Voit valita, mitä dataa Google Fit jakaa muille sovelluksille, tai voit milloin tahansa päättää olla jakamatta Google Fit ‑dataasi muille sovelluksille. Voit katkaista Google Fitiin yhdistettyjen sovellusten yhteyden Google-tililläsi verkossa tai mobiililaitteella.

Voit myös poistaa dataasi milloin tahansa. Tämä ei poista Apple Terveys ‑dataa.

1. Avaa Google Fit Google Fit.
  2. Valitse alareunasta Profiili.
  3. Valitse yläreunasta Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Ylläpidä yhdistettyjä sovelluksia kohdasta Google Fit ‑data.
  5. Valitse sovellus, jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.
  6. Katkaise sovelluksen yhteys valitsemalla Poista pääsyoikeudet.