Ikke inkluder personlig eller sensitiv helseinformasjon, for eksempel skritt-, kalori-, hjertefrekvens-, søvn- eller treningsdata, eller hjertehelseinformasjon når du stiller spørsmål i fellesskapet.

Slik fungerer posisjonssporing med Google Fit-dataene dine

Google Fit kan samle inn posisjonsdata for enheten når du er fysisk aktiv, for å bidra til å beregne avstand og opprette et kart over aktiviteten din i Google Fit-dagboken. Du kan når som helst slå posisjonssporing på eller av i Google Fit.

Slik fungerer aktivitetssporing på kart
På iOS-enheten bruker Google Fit posisjonsdata fra Helse-appen fra Apple fra aktive treningsøkter til å opprette kart over aktiviteten din og gi deg mer kontekst om den.
Slik beskytter vi dataene dine
Når du bruker Google Fit på en iOS-enhet, lagres posisjonsdata på enheten din.
Du har kontrollen
Når du konfigurerer Google Fit på enheten, kan du velge om Fit har tilgang til enhetens posisjonsdata via Helse-appen fra Apple. Posisjonsdata er tilgjengelige for Fit-appen hvis du har godtatt å spore aktivitet med Helse-appen.
Viktig: Hvis du ikke vil at Google Fit skal ha tilgang til enhetens posisjonsdata, må du endre tillatelsene i Helse-appen fra Apple.