Älä sisällytä mitään henkilökohtaisia ​​tai arkaluonteisia terveystietoja, kuten askel-, kalori-, syke-, uni- tai harjoitustietoja tai sydämen terveystietoja, kun esität kysymyksiä yhteisössä.

Sijainnin seuranta ja Google Fit ‑datan käsittely

Google Fit voi kerätä laitteesi sijaintitietoja liikkuessasi, jotta se voi laskea etäisyyksiä ja luoda liikkumiskartan Google Fitin päiväkirjaan. Voit koska tahansa laittaa sijainnin seuraamisen päälle tai pois päältä Google Fitissä.

Miten liikuntakartat toimivat
iOS-laitteella Google Fit käyttää Applen Terveys-apista saatuja, aktiivisten treenien sijaintietoja luodakseen karttoja liikkumisestasi ja näyttääkseen siihen liittyviä taustatietoja.
Näin suojaamme datasi
Kun käytät Google Fitiä iOS-laitteella, sille tallennetaan sijaintitietoja.
Sinä teet päätökset
Kun otat Google Fitin käyttöön laitteella, voit päättää, pääseekö sovellus laitteen sijaintitietoihin Applen Terveys-apin kautta. Fit-sovellus saa pääsyn sijaintitietoihin, jos olet sallinut liikkumisen seurannan Terveys-apilla.
Tärkeää: Jos et haluat, että Google Fit pääsee laitteesi sijaintitietoihin, muuta Applen Terveys-apin lupia.