Inkluder venligst ikke personlige eller følsomme helbredsoplysninger, såsom skridt, kalorieindhold, puls, søvn eller træningsdata eller hjertesundhedsoplysninger, når du stiller spørgsmål i Fællesskabet.

Sådan fungerer automatisk tracking med dine Google Fit-data

Når du bruger automatisk tracking, registrerer Google Fit din aktivitet for dig. Automatisk tracking giver dig point for at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Det kan f.eks. være i forbindelse med hverdagsaktiviteter som f.eks. en rask gåtur, eller når du vælger at tage trapperne i stedet for elevatoren.

Sådan fungerer automatisk tracking
Google Fit bruger sensorer på din enhed til at indsamle data om din fysiske aktivitet, f.eks. afstand og skridt, selv når appen er lukket. Du kan finde disse data i statistikken for dine daglige og ugentlige aktiviteter eller i din oversigt. Hvis du aktiverer automatisk tracking, bruger Google Fit din enheds sensorer til at genkende træningsformer, som du ikke registrerer manuelt, f.eks. når du går eller cykler til din arbejdsplads.
Sådan beskytter vi dine data
Google Fit giver dig adgang til overskuelige analysedata, trackingmuligheder og aktivitetshistorik. Dine Google Fit-data opbevares sikkert på Googles servere. Hvis du mister eller udskifter din enhed, sikkerhedskopieres dine data på Googles servere.
Du bestemmer

Når du konfigurerer Google Fit på din enhed, kan du vælge, om du vil aktivere automatisk tracking. Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere automatisk tracking.

Du kan også altid eksportere eller slette dine aktivitetsdata.

På din Android-telefon eller -tablet

Vigtigt! Enhedsindstillinger varierer afhængigt af din telefon og Android-version. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
  1. Åbn Google Fit Google Fit.
  2. Tryk på Profil nederst.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger øverst på siden.
  4. Aktivér eller deaktiver Registrer dine aktiviteter under "Præferencer for registrering".
    • Hvis du aktiverer Registrer dine aktiviteter, skal du følge vejledningen på skærmen for at give din enhed tilladelse til at tracke din aktivitet.
Hvis du ikke får vist en vejledning på skærmen, der fortæller dig, hvordan du aktiverer tracking på din enhed, kan du følge vejledningen nedenfor:
  1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Google Fit Google Fit.
  3. Tryk på Tilladelser og derefter Fysisk aktivitet og derefter Tillad.

På dit smart-ur med Wear OS

Dit Wear OS-smart-ur bruger sensorer til at indsamle data om din fysiske aktivitet, f.eks. afstand, skridt og puls, og gemmer dataene i Google Fit. Du kan finde disse data i statistikken for dine daglige og ugentlige aktiviteter eller i din oversigt.
  1. Hvis skærmen er nedtonet, skal du trykke på den for at vække uret.
  2. Åbn Google Fit Google Fit.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Registrer fysisk aktivitet.
  4. Tryk for at aktivere eller deaktivere indstillingen.