No inclogueu cap informació personal o sensible de salut, com ara dades de passos, calories, freqüència cardíaca, son o exercici, ni informació sobre salut cardíaca quan feu preguntes a la comunitat.

Com funciona el seguiment automàtic amb les teves dades de Google Fit

Quan utilitzes el seguiment automàtic, Google Fit registra la teva activitat. El seguiment automàtic té en compte les activitats diàries, com ara caminar a pas lleuger o pujar i baixar escales, per ajudar-te a assolir els teus objectius de fitnes.

Com funciona el seguiment automàtic
Google Fit utilitza els sensors del dispositiu per recollir dades sobre la teva activitat física, com ara la distància i els passos, fins i tot quan l'aplicació està tancada. Pots trobar aquestes dades a les estadístiques sobre l'activitat diària i setmanal o al diari. Si actives el seguiment automàtic, Google Fit utilitza els sensors del dispositiu per reconèixer els entrenaments de què no fas un seguiment manualment, com ara quan camines o vas amb bicicleta durant els desplaçaments diaris.
Com protegim les teves dades
Google Fit et permet consultar les analítiques i l'historial de la teva activitat, i fer-ne un seguiment. Les teves dades de Google Fit s'emmagatzemen de manera segura als servidors de Google. Per si canvies de dispositiu o el perds, es crea una còpia de seguretat de les teves dades als servidors de Google.
Tu decideixes

Quan configures Google Fit al teu dispositiu, pots triar si vols activar el seguiment automàtic. Pots activar o desactivar el seguiment automàtic en qualsevol moment.

També pots exportar o suprimir les teves dades d'activitats en qualsevol moment.

Al telèfon o a la tauleta Android

Important: la configuració del dispositiu varia en funció del telèfon i de la versió d'Android. Per obtenir més informació, contacta amb el fabricant del dispositiu.
  1. Obre Google Fit Google Fit
  2. A la part inferior, toca Perfil.
  3. A la part superior, toca Configuració Configuració.
  4. A "Preferències de seguiment", activa o desactiva l'opció Fes un seguiment de les mètriques d'activitat.
    • Si actives l'opció Fes un seguiment de les mètriques d'activitat, segueix les instruccions en pantalla perquè el dispositiu pugui fer un seguiment de la teva activitat.
Si no reps instruccions en pantalla per activar el seguiment al dispositiu, fes el següent:
  1. Al dispositiu, obre Configuració Configuració.
  2. Toca Aplicacions i notificacions i, a continuació, Google Fit Google Fit.
  3. Toca Permisos i, a continuació, Activitat física i, a continuació, Permet.

Al rellotge intel·ligent Wear OS

El rellotge intel·ligent Wear OS utilitza sensors per recollir dades sobre la teva activitat física, com ara la distància, els passos i la freqüència cardíaca, i les emmagatzema a Google Fit. Pots trobar aquestes dades a les estadístiques sobre l'activitat diària i setmanal o al diari.
  1. Si la pantalla està atenuada, toca-la per activar el rellotge.
  2. Obre Google Fit Google Fit
  3. Toca Configuració i, a continuació, Fes un seguiment de l'activitat física.
  4. Toca per activar o desactivar.

Articles relacionats