[GA4] Limieten voor de verzameling van gebeurtenissen

Deze limieten gelden per property. U kunt bepaalde limieten verhogen (maar niet de tekenlimieten voor gebeurtenissen/parameters) door uw property te upgraden naar Google Analytics 360. Bekijk dit artikel voor configuratielimieten.

Verzamellimieten

Google Analytics registreert geen gebeurtenissen, gebeurtenisparameters en gebruikersproperty's die de volgende limieten overschrijden. Analytics verwerkt bijvoorbeeld de 26e gebruikersproperty niet en verwerkt geen gebeurtenisnamen met meer dan 40 tekens.

Bekijk een overzicht van Analytics-foutcodes voor meer informatie over de foutgebeurtenissen die Analytics registreert als u de volgende verzamellimieten overschrijdt.

Geregistreerd item Limiet (kijk hier voor de 360-limieten) Kan ik items archiveren als de limiet bijna is bereikt?

Gebeurtenissen met een unieke naam

Er geldt geen limiet voor het aantal gebeurtenissen met een unieke naam voor webgegevensstreams.

500 per app-gebruiker per dag

(voor app-gegevensstreams)

U ziet misschien meer dan 500 gebeurtenissen met een unieke naam als gebruikers in verschillende app-instanties verschillende gebeurtenissen activeren.

Automatisch verzamelde gebeurtenissen en gebeurtenissen voor verbeterde meting tellen niet mee voor de limieten.

Nee
Lengte van gebeurtenisnaam 40 tekens. Als een gebeurtenis meer dan 40 tekens heeft, wordt die niet gerapporteerd als conversie (als u de gebeurtenis markeert als conversie), omdat het toegevoegde _c dan ontbreekt. N.v.t.
Gebeurtenisparameters per gebeurtenis 25 gebeurtenisparameters Ja
Artikelgerichte parameters per gebeurtenis Naast de voorgeschreven artikelgerichte parameters voor elke aanbevolen e-commercegebeurtenis kunt u maximaal 27 aangepaste parameters op artikelniveau opnemen in een e-commercegebeurtenis. Ja
Lengte van de naam van de gebeurtenisparameter 40 tekens N.v.t.
Lengte van de waarde van de gebeurtenisparameter

100 tekens

Hiervoor gelden de volgende uitzonderingen:

• De parameterpage_title mag maximaal 300 tekens bevatten
  • De parameter page_referrer mag maximaal 420 tekens bevatten
  • De parameter page_location mag maximaal 1000 tekens bevatten
N.v.t.
Gebruikersproperty's 25 per property Nee
Lengte van namen van gebruikersproperty's 24 tekens N.v.t.
Lengte van waarden van gebruikersproperty's 36 tekens N.v.t.
Lengte van gebruikers-ID-waarden 256 tekens N.v.t.

Tekenlimieten

De tekenlimieten zijn hetzelfde voor single-byte-talen (bijv. Engels) en double-byte-talen (bijv. Japans). De gecodeerde URL-tekenlengte wordt gebruikt als er tekenlimieten worden geteld.