Reports

[GA4] Informe de visió general de Firebase

Quan connecteu l'aplicació a Firebase a través del paquet de desenvolupament de programari (SDK) de Google Analytics for Firebase, l'informe de visió general de Firebase es mostra al menú de navegació de l'esquerra, a la col·lecció Desenvolupador d'aplicacions de Google Analytics. El mateix informe també es mostra a la consola de Firebase quan feu clic a "Tauler", a l'esquerra.

L'informe és un informe de visió general predefinit que resumeix les dades importants sobre les aplicacions mòbils connectades per ajudar-vos a supervisar la implicació, veure quants ingressos genereu i avaluar l'èxit de les versions de l'aplicació.

Veure l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, feu clic a Firebase, a la col·lecció Desenvolupador d'aplicacions. Aquesta col·lecció només està disponible si heu connectat correctament l'aplicació a Firebase.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de Firebase inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, de manera que és possible que en vegeu unes altres.

Activitat de l'usuari al llarg del temps

Activitat de l'usuari al llarg del temps mostra el nombre de persones que han utilitzat l'aplicació en els 30 darrers dies, els 7 darrers dies i el darrer dia. Podeu fer servir la targeta per comparar els canvis d'activitat entre un període de temps curt i un de més llarg. La targeta només inclou els usuaris que han interaccionat amb l'aplicació en primer pla al dispositiu.

Per exemple, al gràfic següent, hi hauria 72.000 usuaris els 30 darrers dies i 3.500 usuaris el darrer dia. Si el nombre d'usuaris del darrer dia comencés a tendir a la baixa, caldria esperar que en un futur pròxim observéssiu menys usuaris en els 7 i 30 darrers dies.

Usuaris en els 30 darrers minuts

Usuaris en els 30 darrers minuts mostra l'activitat en el moment en què es produeix mitjançant les dades de l'informe En temps real. La primera meitat de la targeta mostra el nombre total d'usuaris en els 30 darrers minuts i el nombre d'usuaris per minut durant aquest període de 30 minuts.

La segona meitat de la targeta inclou l'activitat en temps real d'una dimensió rellevant. Per exemple, l'informe de visió general de la implicació pot mostrar les principals pàgines i pantalles que els usuaris estan visitant ara mateix, mentre que l'informe de visió general dels atributs d'usuari pot mostrar els principals països des dels quals les estan visitant ara mateix.

Usuaris per versió de l'aplicació

Usuaris per versió de l'aplicació mostra el nombre d'usuaris que interaccionen amb cada versió de l'aplicació, incloses les 5 aplicacions amb què s'ha interaccionat més durant l'interval de dates especificat. Podeu fer clic a "Mostra les versions d'aplicació" per obrir l'informe de detalls de la tecnologia i obtenir més informació sobre cada versió de l'aplicació.

Visió general de l'última versió de l'aplicació

Visió general de l'última versió de l'aplicació mostra l'estat de l'últim llançament de cada versió (p. ex., Android o iOS) de l'aplicació. Podeu seleccionar una versió per obrir el tauler següent, en què podeu veure estadístiques sobre l'aplicació. Més informació sobre l'informe

Visió general de l'estabilitat de l'aplicació

Visió general de l'estabilitat de l'aplicació mostra el percentatge d'usuaris que experimenten sessions sense bloquejos per a cada aplicació i el canvi respecte de l'interval de temps anterior.

Les excepcions registrades a Android amb l'API d'informes de Firebase Crash Reporting es compten com a bloquejos. Feu l'actualització a Firebase Crashlytics per obtenir informes d'error més precisos.

Temps d'implicació mitjà

Temps d'implicació mitjà mostra el temps mitjà que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que la vostra aplicació mòbil ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular el temps d'implicació mitjà:
Temps d'implicació mitjà = (temps total que el lloc web ha estat en el focus o que l'aplicació ha estat en primer pla en totes les sessions) / (nombre total d'usuaris actius)
El temps d'implicació mitjà es calcula automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
El temps d'implicació mitjà de la pestanya pot ser superior a cadascun dels temps d'implicació mitjans del gràfic.
Això passa perquè el temps d'implicació mitjà de la pestanya mostra la suma del temps d'implicació per usuari dividida entre el nombre d'usuaris de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra el temps d'implicació per usuari dividit entre nombre d'usuaris del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va visitar-lo durant 3 minuts.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va visitar-lo durant 4 minuts.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va visitar-lo durant 5 minuts i l'usuari 2 va visitar-lo durant 6 minuts.

En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà de la pestanya seria de 9 minuts i 00 segons perquè al juliol la visita de l'usuari 1 va durar un total de 8 minuts i la de l'usuari 2, un total de 10 minuts. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 9 minuts.

El temps d'implicació mitjà del gràfic seria el següent:

• 2 de juliol: 3 min 00 s
  • 3 de juliol: 4 min 00 s
  • 4 de juliol: 5 min 30 s
En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà de la pestanya seria superior al temps d'implicació mitjà de cada dia.

Sessions amb implicació per usuari

Sessions amb implicació per usuari mostra el nombre de sessions en què es va implicar cada usuari. Una sessió amb implicació és una sessió que ha durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut 1 o més esdeveniments de conversió o 2 o més visualitzacions de pàgina o de pantalla. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular les sessions amb implicació per usuari:
Sessions amb implicació per usuari = (nombre de sessions que han durat almenys 10 segons o en què hi ha hagut 1 o més esdeveniments de conversió o 2 o més visualitzacions de pàgina o de pantalla) / (nombre total d'usuaris)
Les sessions amb implicació per usuari es calculen automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
Les sessions amb implicació per usuari de la pestanya poden ser superiors a cadascuna de les sessions amb implicació per usuari del gràfic.
Això passa perquè les sessions amb implicació per usuari de la pestanya mostren la suma de les sessions amb implicació per usuari dividida entre el nombre d'usuaris de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra les sessions amb implicació per usuari dividides entre el nombre d'usuaris del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va tenir 2 sessions amb implicació.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va tenir 3 sessions amb implicació i l'usuari 2 en va tenir 2.

En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien 4 perquè al juliol l'usuari 1 va tenir un total de 4 sessions amb implicació i l'usuari 2 en va tenir un total de 4. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 4 sessions amb implicació.

Les sessions amb implicació per usuari del gràfic serien les següents:

• 2 de juliol: 1 sessió amb implicació
  • 3 de juliol: 2 sessions amb implicació
  • 4 de juliol: 2,5 sessions amb implicació
En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien superiors a les sessions amb implicació per usuari de cada dia.

Temps d'implicació mitjà per sessió

Temps d'implicació mitjà per sessió mostra el temps que els usuaris han interaccionat amb el vostre lloc web o la vostra aplicació per sessió. Google Analytics utilitza la fórmula següent per calcular el temps d'implicació mitjà per sessió:
Temps d'implicació mitjà per sessió = (temps mitjà que el vostre lloc web ha estat en el focus al navegador d'un usuari o que una aplicació ha estat en primer pla al dispositiu d'un usuari) / (nombre total de sessions)
El temps d'implicació mitjà per sessió es calcula automàticament mitjançant les dades de les pàgines web i de les pantalles d'aplicació que estan configurades amb Google Analytics.
Com es pot interpretar el gràfic
El temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya pot ser superior a cadascun dels temps d'implicació mitjans per sessió del gràfic.
Això passa perquè el temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya mostra la suma de les sessions amb implicació per sessió dividida entre el nombre de sessions de tot el període de temps. Cada punt del gràfic mostra el temps d'implicació mitjà per sessió dividit entre el nombre de sessions del dia en qüestió.
Exemple
Dos usuaris van visitar el vostre lloc web al juliol.
  • El 2 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació de 3 minuts.
  • El 3 de juliol, l'usuari 2 va tenir 2 sessions amb implicació de 3,5 minuts i 4,5 minuts.
  • El 4 de juliol, l'usuari 1 va tenir 1 sessió amb implicació de 4 minuts i l'usuari 2 en va tenir 1 de 6 minuts.

En aquest exemple, el temps d'implicació mitjà per sessió de la pestanya seria de 10 minuts i 30 segons perquè al juliol l'usuari 1 va tenir un total de 7 minuts de temps d'implicació i l'usuari 2 en va tenir un total de 14. La mitjana d'aquests dos temps d'implicació seria de 10,5 minuts.

El temps d'implicació mitjà per sessió del gràfic seria el següent:

• 2 de juliol: 3 minuts de temps d'implicació
  • 3 de juliol: 4 minuts de temps d'implicació
  • 4 de juliol: 5 minuts de temps d'implicació
En aquest exemple, les sessions amb implicació per usuari de la pestanya serien superiors a les sessions amb implicació per usuari de cada dia.

Retenció dels usuaris

La retenció d'usuaris mostra el percentatge d'usuaris que tornen cada dia durant els 42 primers dies. El gràfic comença amb una retenció d'usuaris del 100% quan tots els usuaris visiten el lloc web per primera vegada. A partir del primer dia, es redueix a mesura que el nombre d'usuaris baixa.

Activitat de l'usuari per cohort

Activitat de l'usuari per cohort mostra si els usuaris que adquiriu en una data concreta tornen en un percentatge superior al dels usuaris que adquiriu en una altra data. Cada línia representa una cohort. La fila inferior representa la cohort més recent, mentre que la fila superior representa la cohort més antiga. Les cel·les ombrejades més fosques indiquen un percentatge superior d'usuaris de la cohort que han tornat. L'ombrejat es torna més clar a mesura que tornen menys usuaris. El gràfic inclou un enllaç a l'informe de visió general de la retenció.

Visualitzacions per títol de pàgina i classe de pantalla

Visualitzacions per títol de pàgina i classe de pantalla mostra el nombre de vegades que els usuaris han visualitzat cada pàgina o pantalla en el període de temps especificat, ordenats per les pàgines i pantalles visualitzades amb més freqüència.

Per exemple, a la taula següent, les pàgines Inici i Carretó són les que s'han visualitzat més sovint. Podeu fer clic a "Mostra les pàgines i les pantalles" per obrir l'informe de pàgines i pantalles.

Recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment

Recompte d'esdeveniments per nom de l'esdeveniment mostra el nombre de vegades que els usuaris han activat cada esdeveniment en el període de temps especificat. La llista s'ordena segons l'esdeveniment activat amb més freqüència.

Per exemple, a la taula següent, els esdeveniments "screen_view" i "user_engagement" són els que s'han activat més sovint. Podeu fer clic en qualsevol esdeveniment de la taula (p. ex., "screen_view") per obrir un informe sobre l'esdeveniment, o bé podeu fer clic a Mostra els esdeveniments per obrir l'informe d'esdeveniments.

Conversions per nom de l'esdeveniment

Conversions per nom de l'esdeveniment mostra el nombre de vegades que els usuaris activen cada esdeveniment de conversió. Tot i que Analytics recull automàticament alguns esdeveniments com a conversions, podeu marcar qualsevol esdeveniment com a esdeveniment de conversió.

Total d'ingressos

Total d'ingressos mostra l'import total dels ingressos generats per les compres de comerç electrònic, les compres des de l'aplicació, les subscripcions i els anuncis, menys els reembossaments que s'hagin fet.
La pestanya Total d'ingressos mostra el total d'ingressos obtinguts durant el període de temps. El gràfic mostra el total d'ingressos per dia. Per exemple, si el total d'ingressos el 2 de juliol va ser de 153,98 € i el 3 de juliol va ser de 739,28 €, a la pestanya es mostrarien 893,26 €.

Ingressos de compres

Ingressos de compres mostra l'import total dels ingressos generats pel comerç electrònic i per les compres des de l'aplicació.
La pestanya Ingressos de compres mostra els ingressos de compres obtinguts durant el període de temps. El gràfic mostra els ingressos de compres per dia. Per exemple, si els ingressos de compres el 2 de juliol van ser de 39,15 € i el 3 de juliol va ser de 91,35 €, a la pestanya es mostrarien 130,50 €.

Total d'ingressos per publicitat

Total d'ingressos per publicitat mostra la suma dels ingressos per publicitat dels vostres usuaris a l'aplicació mòbil. El total d'ingressos per publicitat prové de Google AdMob, de Google Ad Manager o de l'esdeveniment ad_impression quan les dades provenen d'una integració de tercers.
La pestanya Total d'ingressos per publicitat mostra els ingressos per publicitat totals que s'han generat durant el període de temps. El gràfic mostra el total d'ingressos per publicitat per dia. Per exemple, si el total d'ingressos per publicitat el 2 de juliol va ser de 7,25 € i el 3 de juliol va ser d'1,45 €, a la pestanya es mostrarien 8,70 €.

Ingressos mitjans de compres per usuari

Ingressos mitjans de compres per usuari mostra els ingressos de compres des de l'aplicació (és a dir, quan s'activa l'esdeveniment in_app_purchase) i de compres (és a dir, quan s'activa l'esdeveniment purchase) dividits entre el nombre d'usuaris.

Impressions d'anunci de l'editor per bloc d'anuncis

Impressions d'anunci de l'editor per bloc d'anuncis mostra el nombre d'impressions d'anunci per bloc d'anuncis durant l'interval de dates especificat i el canvi percentual respecte a l'interval de dates anterior. Podeu fer clic a "Mostra els anuncis de l'editor" per obrir l'informe d'anuncis de l'editor.

Usuaris per país

Usuaris per país mostra els països des dels quals els usuaris accedeixen a l'aplicació, ordenats pels països amb més usuaris. La targeta inclou un mapa del món en què els tons de blau més fosc representen més usuaris del país en qüestió.

Podeu passar el cursor per sobre d'un país a fi de veure el nombre d'usuaris que conté o bé podeu fer clic a "Mostra els països" per obrir l'informe de detalls de grups demogràfics a fi d'obtenir més informació sobre els usuaris de cada país.

Usuaris per model de dispositiu

Usuaris per model de dispositiu mostra els models de dispositiu des dels quals els usuaris accedeixen a l'aplicació, ordenats pels models de dispositiu fets servir per més usuaris. Podeu fer clic a "Mostra els models de dispositiu" per obrir l'informe de detalls de la tecnologia i obtenir més informació sobre els usuaris que fan servir cada model de dispositiu.