Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Følg og sammenlign værdipapirer

Find kurser og diagrammer for værdipapirer samt finansnyt i realtid med Google Finans. Find oplysninger om værdipapirer som f.eks. aktier, valutaer og futures. Du kan også oprette dine egne lister over aktier for at følge aktier og andre værdipapirer, som du vælger.

Følg et værdipapir

1. Gå til google.com/finance på din computer.
  2. Søg efter et værdipapir som f.eks. "Dow Jones Industrial Average". Klik på det værdipapir, du vil overvåge.
  3. Klik på Følg til højre for navnet på værdipapiret.
  4. Værdipapiret føjes til din standardliste over aktier. Du kan føje det til en tilpasset liste over aktier, du følger, ved at klikke på Føjet til listen over aktier, du følger
  5. Klik på de lister over aktier, du følger, hvor værdipapiret skal tilføjes.

Sammenlign værdipapirer

1. Gå til google.com/finance.
  2. Søg efter et værdipapir som f.eks. "Dow Jones Industrial Average". Klik på navnet på værdipapiret.
  3. Vælg et af de anbefalede værdipapirer under diagrammet. Hvis du vil søge efter et andet, skal du vælge Sammenlign
  4. Du kan fjerne et værdipapir fra sammenligningen ved at klikke på ikonet Remove.

Stop med at følge et værdipapir

1. Gå til google.com/finance.
  2. Søg efter et værdipapir som f.eks. "Dow Jones Industrial Average".
  3. Klik på Følger ud for navnet på værdipapiret.
    • Hvis "Følger" ikke vises, skal du klikke på fluebenet ✓.
  4. Du kan fjerne markeringen af de lister over aktier, du følger, som værdipapiret skal fjernes fra, ved at klikke på det blå flueben ✓.

Sammenlign markeder

1. Gå til google.com/finance.
  2. Du kan udvide et diagram over markedseffektivitet over tid ved at klikke på Sammenlign markeder øverst på skærmen.
  3. Vælg et marked. Eksempel: "Europa" eller "Valutaer".

Opret og sammenlign lister over aktier, du følger

Med tilpassede lister over aktier, du følger, kan du organisere de værdipapirer, du følger.

Opret en tilpasset liste over aktier, du følger

1. Gå til google.com/finance.
  2. Tryk på Opret ny liste over aktier under "Aktier, du følger".
    • Hvis "Opret ny liste over aktier" ikke vises, kan du prøve at rulle til højre.
  3. Navngiv din liste over aktier. Eksempel: "Mine foretrukne aktier".
  4. Føj aktiver til din liste over aktier ved at trykke på Tilføj investeringer.

Gennemse nyheder, der er relateret til en liste over aktier, du følger

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg en liste over aktier, du følger, under "Aktier, du følger".
  3. Du kan finde relaterede nyheder ved at rulle ned under den liste, som ligger under "Nyheder relateret til listen over aktier, du følger".

Omdøb eller slet en tilpasset liste over aktier, du følger

1. Gå til google.com/finance.
  2. Vælg den liste over aktier, du følger, som skal omdøbes eller slettes, under "Aktier, du følger".
    • Tip! Du kan ikke omdøbe eller slette din standardliste over aktier (som kaldes "Listen over aktier, du følger"). Du kan kun omdøbe og slette dine tilpassede lister over aktier.
  3. Tryk på Mere øverst til højre.
  4. Vælg Omdøb eller Slet.