Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Følg og sammenlign verdipapirer

Finn verdipapirkurser, grafer og finansnyheter i sanntid med Google Finance. Finn informasjon om verdipapirer, for eksempel aksjer, valutaer og terminkontrakter. Du kan også opprette dine egne overvåkningslister for å spore aksjene og andre verdipapirer du velger.

Følg verdipapirer

1. Gå til google.com/finance på en datamaskin.
  2. Søk etter et verdipapir, for eksempel «Dow Jones Industrial Average». Klikk på verdipapiret du vil spore.
  3. Klikk på Følg til høyre for navnet på verdipapiret.
  4. Verdipapiret legges til i overvåkingslisten som er angitt som standard. For å legge det til på en egendefinert overvåkningsliste, klikk på Lagt til i overvåkingslisten
  5. Klikk på overvåkingslistene du vil legge til verdipapiret i.

Sammenlign verdipapirer

1. Gå til google.com/finance.
  2. Søk etter et verdipapir, for eksempel «Dow Jones Industrial Average». Klikk på navnet på verdipapiret.
  3. Velg et av de anbefalte verdipapirene under diagrammet. For å søke etter et annet, velg Sammenlign
  4. For å fjerne et verdipapir fra sammenligningen, klikk på Remove-ikonet.

Slutt å følge verdipapirer

1. Gå til google.com/finance.
  2. Søk etter et verdipapir, for eksempel «Dow Jones Industrial Average».
  3. Klikk på Følger ved siden av navnet på verdipapiret.
    • Hvis du ikke ser «Følger», klikker du på ✓-tegnet.
  4. For å fjerne merkingen av overvåkningslistene du vil fjerne verdipapiret fra, klikk på det blå ✓-tegnet.

Sammenlign markeder

1. Gå til google.com/finance.
  2. Du kan vise et diagram over markedsresultatene over tid ved å klikke på Sammenlign markeder øverst på skjermen.
  3. Velg et marked, for eksempel «Europa» eller «Valuta».

Opprett og sammenlign overvåkingslister

Med egendefinerte overvåkningslister kan du organisere verdipapirene du følger.

Opprett en egendefinert overvåkningsliste

1. Gå til google.com/finance.
  2. Under «Dine overvåkingslister» trykker du på Ny overvåkningsliste
    • Hvis du ikke ser «Ny overvåkningsliste», kan du prøve å rulle til høyre.
  3. Gi overvåkningslisten et navn. For eksempel «Mine favorittaksjer».
  4. For å legge til elementer i overvåkingslisten, trykk på Legg til investeringer.

Bla gjennom nyheter tilknyttet en overvåkningsliste

1. Gå til google.com/finance.
  2. Under «Dine overvåkingslister» velger du en overvåkningsliste.
  3. For å bla gjennom relaterte nyheter, rull ned under listen til du ser «Overvåkingslisten din i nyhetene».

Endre navn på eller slett en egendefinert overvåkningsliste

1. Gå til google.com/finance.
  2. Under «Dine overvåkingslister» velger du overvåkningslisten du vil gi nytt navn til eller slette.
    • Tips: Du kan ikke endre navn på eller slette overvåkingslisten som er angitt som standard (kalt «Overvåkingsliste»). Du kan bare gjøre det for de egendefinerte overvåkningslistene dine.
  3. Trykk på Mer øverst til høyre.
  4. Velg Gi nytt navn eller Slett.