Dra och släpp filer

Du kan göra följande genom att dra och släppa filer:

• Flytta runt dem i appen Files by Google
  • Kopiera filer mellan appen Files by Google och andra appar som har stöd för funktionen, till exempel Google Drive och Google Foto.

Dra och släppa filer i Files by Google

Du kan dra och släppa filer från andra mappar i appen till avsnittet Internt lagringsutrymme.

Dra och släppa filer i det interna lagringsutrymmet.

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj den fil du vill flytta.
    • Om du vill flytta flera filer samtidigt markerar du alla filerna.
  3. Dra och släpp filen eller filerna till en specifik mapp i det interna lagringsutrymmet.

Dra och släppa filer mellan Files by Google och andra Google-appar

Du kan dra och släppa filer mellan Files by Google och andra Google-appar, till exempel Drive, Foto och Gmail.

1. Öppna Files by Google Files by Google och den andra Google-appen på Android-enheten.
  2. Om du vill visa båda apparna samtidigt använder du inställningarna för delad skärm.
  3. Välj filen som du vill kopiera.
  4. Dra och släpp filen till något av följande:
    • Mappen Internt lagringsutrymme i Files by Google
    • Mappen i den andra appen där du vill skapa en kopia

Tips!

• Vissa mobila enheter och appar kanske inte har stöd för läget för delad skärm.
  • Anvisningarna för hur du använder läget för delad skärm kan variera beroende på enhet.
  • Om du vill använda läget för delad skärm läser du anvisningarna för enheten.