Bestanden slepen en neerzetten

Je kunt bestanden slepen en neerzetten om het volgende te doen:

• De bestanden verplaatsen binnen de Files by Google-app
  • De bestanden kopiëren tussen de Files by Google-app en andere apps die slepen en neerzetten ondersteunen, zoals Google Drive en Google Foto's

Bestanden slepen en neerzetten binnen Files by Google

Je kunt bestanden vanuit andere mappen in de app slepen en neerzetten in het gedeelte Interne opslag.

Bestanden naar Interne opslag slepen

1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Selecteer het bestand dat je wilt verplaatsen.
    • Als je meerdere bestanden tegelijk wilt verplaatsen, selecteer je alle bestanden.
  3. Sleep het bestand of de bestanden naar een specifieke map in Interne opslag.

Bestanden slepen en verplaatsen tussen Files by Google en andere Google-apps

Je kunt bestanden slepen en verplaatsen tussen Files by Google en andere Google-apps, zoals Drive, Foto's en Gmail.

1. Open Files by Google Files by Google en de andere Google-app die je wilt gebruiken op je Android-apparaat.
  2. Als je beide apps tegelijk wilt checken, gebruik je de instellingen voor gesplitst scherm.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt kopiëren.
  4. Sleep het bestand naar een van de volgende mappen:
    • De map Interne opslag van Files by Google
    • De map in de andere app waarin je een kopie wilt maken

Tips:

• Bepaalde mobiele apparaten en apps ondersteunen de modus voor gesplitst scherm misschien niet.
  • De instructies voor het gebruik van de modus voor gesplitst scherm kunnen verschillen per apparaat.
  • Check de instructies voor je apparaat om de modus voor gesplitst scherm te gebruiken.