Tiedostojen vetäminen ja pudottaminen

Vetämällä ja pudottamalla tiedostoja voi tehdä seuraavia asioita:

• Siirtää tiedostoja Files by Google ‐sovelluksessa.
  • Kopioida tiedostoja Files by Google ‐sovelluksen ja muiden vetämistä ja pudottamista tukevien sovellusten (esim. Google Drive ja Google Kuvat) välillä.

Tiedostojen vetäminen ja pudottaminen Files by Googlessa

Voit vetää ja pudottaa tiedostoja muista sovelluksen kansioista kohtaan Sisäinen tallennustila.

Tiedostojen vetäminen ja pudottaminen Sisäiseen tallennustilaan

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse tiedosto, jonka haluat siirtää.
    • Jos haluat siirtää useita tiedostoja kerralla, valitse kaikki tiedostot.
  3. Vedä ja pudota tiedostot tiettyyn kansioon Sisäisessä tallennustilassa.

Tiedostojen vetäminen ja pudottaminen Files by Googlen ja muiden Google-sovellusten välillä

Voit vetää ja pudottaa tiedostoja Files by Googlen ja muiden Google-sovellusten (esim. Drive, Kuvat ja Gmail) välillä.

1. Avaa Android-laitteella Files by Google Files by Google ja toinen haluamasi Google-sovellus.
  2. Voit pitää molemmat sovellukset näkyvillä käyttämällä jaetun näytön asetuksia.
  3. Valitse tiedosto, jonka haluat kopioida laitteellesi.
  4. Vedä ja pudota tiedosto johonkin seuraavista:
    • Files by Googlen Sisäinen tallennustila ‐kansio.
    • Toisen sovelluksen kansio, johon haluat luoda kopion.

Vinkkejä:

• Jotkin mobiililaitteet ja sovellukset eivät välttämättä tue jaetun näytön tilaa.
  • Ohjeet jaetun näytön käyttöön voivat vaihdella laitteittain.
  • Jos haluat ottaa jaetun näytön käyttöön, tutustu laitteen ohjeisiin.