Træk og slip filer

Du kan trække og slippe filer for at:

• Flytte dem i appen Files by Google
  • Kopiere dem mellem appen Files by Google og andre apps, der understøtter "træk og slip", f.eks. Google Drev og Google Fotos

Træk og slip filer i Files by Google

Du kan trække og slippe filer fra andre mapper i appen til sektionen "Intern lagerplads".

Træk og slip filer til "Intern lagerplads"

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Vælg den fil, du vil flytte.
    • Hvis du vil flytte flere filer på én gang, skal du vælge alle filerne.
  3. Træk og slip filen eller filerne til en bestemt mappe på "Intern lagerplads".

Træk og slip filer mellem Files by Google og andre Google-apps

Du kan trække og slippe filer mellem Files by Google og andre Google-apps, f.eks. Drev, Fotos og Gmail.

1. Åbn Files by Google Files by Google og den anden Google-app, du vil bruge, på din Android-enhed.
  2. Du kan tjekke begge apps på samme tid ved at anvende indstillingerne for opdelt skærm.
  3. Vælg den fil, du vil kopiere.
  4. Træk og slip filen til én af følgende mapper:
    • Mappen "Intern lagerplads" i Files by Google
    • Mappen i den anden app, hvor du vil oprette en kopi

Tips!

• Nogle mobilenheder og apps understøtter muligvis ikke opdelt skærm.
  • Vejledningen i at anvende opdelt skærm kan variere afhængigt af enheden.
  • Følg vejledningen til din enhed for at anvende opdelt skærm.