Arrossegar i deixar anar fitxers

Pots arrossegar i deixar anar fitxers per:

• Moure'ls dins de l'aplicació Files by Google.
  • Copiar-los entre l'aplicació Files by Google i altres que admetin l'opció d'arrossegar i deixar anar, com ara Google Drive i Google Fotos.

Arrossegar i deixar anar fitxers dins de Files by Google

Pots arrossegar i deixar anar fitxers d'altres carpetes de l'aplicació a la secció "Emmagatzematge intern".

Arrossegar i deixar anar fitxers a "Emmagatzematge intern".

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. Selecciona el fitxer que vulguis moure.
    • Si vols moure diversos fitxers alhora, selecciona'ls tots.
  3. Arrossega els fitxers i deixa'ls anar en una carpeta específica d'"Emmagatzematge intern".

Arrossegar i deixar anar fitxers entre Files by Google i altres aplicacions de Google

Pots arrossegar i deixar anar fitxers entre Files by Google i altres aplicacions de Google, com ara Drive, Fotos i Gmail.

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google i l'altra aplicació de Google que vols utilitzar.
  2. Per veure les dues aplicacions alhora, aplica la configuració de pantalla dividida.
  3. Selecciona el fitxer que vulguis copiar.
  4. Arrossega i deixa anar el fitxer en un dels llocs següents:
    • Carpeta "Emmagatzematge intern" de Files by Google.
    • Carpeta de l'altra aplicació en què vulguis crear-ne una còpia.

Consells:

• És possible que alguns dispositius mòbils i aplicacions no admetin el mode de pantalla dividida.
  • Les instruccions per aplicar el mode de pantalla dividida poden variar en funció del dispositiu.
  • Per aplicar el mode de pantalla dividida, consulta les instruccions del dispositiu.