Overfør Play-saldo fra barnets konto

Barn under 13 år (eller aldersgrensen i landet ditt) kan ikke administrere sin egen betalingsprofil. Hvis barnet ditt har en eksisterende betalingsprofil, blir den stengt. Google Play-saldoen til barnet ditt (ikke inkludert Play-kampanjesaldo) blir overført til familieadministratorens konto. Hvis det oppstår problemer, kan du fylle ut skjemaet nedenfor for å be om overføring av eventuell Google Play-saldo. Familieadministratoren må ha en åpen betalingsprofil for å gjennomføre overføringen. Se hvordan du administrerer betalingsprofilen din.

Viktig: Hvis det finnes en ubrukt YouTube-gavekortsaldo i profilen til barnet ditt, blir den overført til familieadministratoren for barnets konto når administratoren har fulgt fremgangsmåten nedenfor. Den vises som Play-saldo i betalingsprofilen din.
  1. Du må være familieadministrator for barnets konto for å gjennomføre disse trinnene. Hvis du ikke er det, må du be barnets familieadministrator om å følge fremgangsmåten nedenfor.
  2. Hvis familieadministratoren ikke allerede har Google Play-konto, må hen opprette en. Se hvordan du laster ned Google Wallet-appen.
  3. Hvis du vil overføre barnets Google Play-saldo og YouTube-gavekortsaldo til en familieadministrators Google Play-konto, klikker du på Overfør Play-saldoen og fyller ut skjemaet.
    • Hvis du ikke ser «Overfør Play-saldoen» nedenfor, må du sjekke at du er logget på riktig konto. Bytt konto.

Hvis du ikke ser «Overfør Play-saldoen» nedenfor, må du sjekke at du er logget på riktig konto. Bytt konto.