Play-saldo overboeken vanuit het account van je kind

Kinderen jonger dan dertien jaar (of de geldende minimum leeftijd in je land) kunnen hun eigen betalingsprofiel niet beheren. Als je kind al een betalingsprofiel heeft, wordt dit verwijderd. Het Google Play-tegoed van je kind (exclusief Play-promotietegoed) wordt overgeboekt naar het account van de gezinsbeheerder. Als zich problemen voordoen, kun je het onderstaande formulier invullen om overboeking van het Google Play-tegoed aan te vragen. De overboeking lukt alleen als de gezinsbeheerder een actief betalingsprofiel heeft. Meer informatie

Let op: Niet-gebruikt tegoed van YouTube-cadeaukaarten dat in het profiel van je kind staat, wordt overgezet naar de gezinsbeheerder van het account van je kind nadat de gezinsbeheerder de volgende stappen heeft uitgevoerd. Het tegoed wordt als Play-tegoed weergegeven in je betalingsprofiel.
  1. Je moet de gezinsbeheerder van het account van je kind zijn om deze stappen af te ronden. Als je dat niet bent, vraag je de gezinsbeheerder van je kind om de onderstaande stappen uit te voeren.
  2. Als de gezinsbeheerder nog geen Google Pay-account heeft, moet degene hier een account maken.
  3. Als je het Google Play-tegoed en het YouTube-cadeaukaartsaldo van je kind wilt overzetten naar het Google Pay-account van een gezinsbeheerder, klik je op Play-saldo overzetten en vul je het formulier in.
    • Als je 'Play-saldo overzetten' hieronder niet ziet, check je of je bent ingelogd op het juiste account. Schakel tussen accounts.

Als 'Play-saldo overzetten' hieronder niet wordt weergegeven, controleer je of je bent ingelogd op het juiste account. Schakelen tussen accounts