Play-saldon siirtäminen lapsen tililtä

Alle 13-vuotias (tai maassasi sovellettavaa ikää nuorempi) lapsi ei voi ylläpitää omaa maksuprofiilia. Jos lapsellasi on maksuprofiili, se suljetaan. Lapsen Google Play ‑saldo (pois lukien kampanjoihin liittyvä Play-saldo) siirretään perheen ylläpitäjän tilille. Ongelmatilanteissa voit pyytää Google Play ‑saldon siirtämistä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Perheen ylläpitäjällä on oltava avoin maksuprofiili, jotta siirto voidaan tehdä. Lue lisää.

Huom. Käyttämätön YouTube-lahjakortin saldo lapsesi profiilissa siirretään lapsen tilin perheen ylläpitäjälle seuraavien vaiheiden suorittamisen jälkeen. Se näkyy Play-saldona maksuprofiilissa.
  1. Sinun on oltava lapsesi tilistä vastaava perheen ylläpitäjä, jotta voit suorittaa nämä vaiheet. Jos et ole, pyydä perheen ylläpitäjää tekemään seuraavat vaiheet.
  2. Jos perheen ylläpitäjällä ei vielä ole Google Pay ‑tiliä, hänen täytyy luoda sellainen täällä.
  3. Jos haluat siirtää lapsesi Google Play ‑saldon ja YouTube-lahjakortin saldon perheen ylläpitäjän Google Pay ‑tilille, valitse Siirrä Pay-saldo ja täytä sitten lomake.
    • Jos alla ei näy Siirrä Pay-saldo ‑painiketta, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille. Vaihda tiliä.

Jos alla ei näy Siirrä Play-saldo ‑painiketta, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille. Vaihda tiliä.