Dra Play-saldo oor vanaf jou kind se rekening

'n Kind jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) kan nie hul eie betalingsprofiel bestuur nie. As jou kind 'n bestaande betalingsprofiel het, sal dit toegemaak word. Jou kind se Google Play-krediete (promosionele Play-saldo uitgesluit) sal oorgedra word na hul gesinsbestuurder se rekening. In die geval van enige kwessies, kan jy die vorm hieronder invul om die oordrag van enige Google Play-krediete te versoek. Die gesinsbestuurder moet 'n oop betalingsprofiel hê om die oordrag te kan voltooi. Kom meer te wete.

Let wel: Enige ongebruikte YouTube-geskenkbewyssaldo op jou kind se profiel sal oorgedra word na die gesinsbestuurder vir jou kind se rekening nadat hulle die volgende stappe voltooi het. Dit sal verskyn as Play-saldo in jou betalingsprofiel.
  1. Jy moet die gesinsbestuurder vir jou kind se rekening wees om hierdie stappe te voltooi. As jy nie is nie, moet jy die gesinsbestuurder vra om die stappe hieronder te volg.
  2. As die gesinsbestuurder nog nie 'n Google Pay-rekening het nie, sal hulle hier een moet skep.
  3. As jy jou kind se Google Play-krediete en YouTube-geskenkbewyssaldo na 'n gesinsbestuurder se Google Pay-rekening wil oordra, moet jy opDra Pay-saldo oor klik en dan die vorm invul.
    • As jy nie "Dra Pay-saldo oor" hieronder sien nie, moet jy seker maak dat jy by die regte rekening aangemeld is. Wissel rekeninge.

As jy nie "Dra Play-saldo oor" hieronder sien nie, moet jy seker maak dat jy by die korrekte rekening aangemeld is. Wissel rekeninge.