Logga in barnet på barnets iPhone eller iPad

När du använder Family Link för att hantera ditt barns Google-konto kan du låta barnet logga in på vissa Google-appar på sin iPhone eller iPad.

De flesta inställningarna för Family Link-kontroll fungerar inte

När ditt barn är inloggat på Google-appar på sin iPhone eller iPad fungerar inte följande inställningar:

Logga in ditt barn

Med ditt tillstånd kan ditt barn logga in på vissa Google-appar på en iPhone eller iPad.

Viktigt! Om ditt barn loggar in via appen Inställningar på sin enhet visas meddelandet Det gick inte att logga in dig eller Det verkar som om ditt Google-konto inte fungerar här.

1. Ditt barn öppnar en Google-app och väljer att lägga till sitt konto.
  2. Ditt barn anger e-postadressen och lösenordet för sitt Google-konto.
  3. Följ anvisningarna för att slutföra inloggningen av barnet. Du kan behöva ange lösenordet för ditt eget Google-konto för att ge tillstånd.

Om barnet loggar ut eller tar bort sitt konto behöver barnet ditt tillstånd att logga in på enheten igen.

Obs! När du loggar in ditt barn i Google-appar på en iPhone eller iPad loggas barnet också in på motsvarande webbplats när barnet använder Safari.

Hantera åtkomst till enheter och webbläsare utan kontroll

Med Family Link-appen

1. Öppna Family Link-appen Family Link.
  2. Välj ditt barn.
  3. Tryck på Kontroller följt av Kontoinställningar följt av Kontroller för inloggning.
  4. Välj inställning:
    • Ja, fråga mig varje gång
    • Nej, [namn] får logga in utan min tillåtelse

Tips! Du kan även hantera barnets konto när du väljer barnets namn på g.co/yourfamily.