Hjelp barnet ditt med å logge på via iPhone eller iPad

Når du bruker Family Link til å administrere Google-kontoen til barnet ditt, kan du la barnet logge på enkelte Google-apper via iPhone eller iPad.

De fleste av tilsynsinnstillingene fra Family Link fungerer ikke

Når barnet ditt er logget på Google-apper via iPhone eller iPad, virker ikke disse innstillingene:

Logg på barnet ditt

Med tillatelse fra deg kan barnet ditt logge på enkelte Google-apper via iPhone eller iPad.

Viktig: Hvis barnet ditt logger på via Innstillinger-appen på enheten sin, ser barnet feilmeldingen «Kunne ikke logge deg på» eller «Det ser ikke ut til at Google-kontoen din kan brukes her».

1. Barnet åpner en Google-app og velger å legge til kontoen sin.
  2. Barnet skriver inn e-postadressen og passordet knyttet til Google-kontoen sin.
  3. Følg instruksjonene for å fullføre påloggingen for barnet. Du må kanskje skrive inn ditt eget Google-kontopassord for å gi tillatelse.

Hvis barnet logger av eller fjerner kontoen sin, må han eller hun ha tillatelse fra deg for å kunne logge på den enheten igjen.

Merk: Når du logger barnet ditt på Google-apper via iPhone eller iPad, er barnet også logget på det tilsvarende nettstedet ved bruk av Safari.

Administrer barnets tilgang til enheter og nettlesere uten tilsyn

Med Family Link-appen

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Kontoinnstillinger og så Kontroller for pålogging.
  4. Velg innstilling:
    • Ja – spør meg hver gang
    • Nei – la [navn] logge på uten meg

Tips: Du kan også administrere kontoen til barnet ved å velge barnets navn på g.co/yourfamily.