Log dit barn ind på barnets iPhone eller iPad

Når du bruger Family Link til at administrere dit barns Google-konto, kan du give barnet tilladelse til at logge ind på visse Google-apps på en iPhone eller iPad.

De fleste indstillinger for forældrestyring i Family Link fungerer ikke

Når dit barn er logget ind på Google-apps med sin iPhone eller iPad, fungerer følgende indstillinger ikke:

Log dit barn ind

Med din tilladelse kan dit barn logge ind på visse Google-apps på en iPhone eller iPad.

Vigtigt! Hvis dit barn logger ind via appen Indstillinger på sin enhed, ser barnet fejlmeddelelsen "Vi kunne ikke logge dig ind" eller "Det lader ikke til, at du kan få adgang med din Google-konto".

1. Dit barn åbner en Google-app og vælger at føje den til sin konto.
  2. Dit barn angiver mailadressen og adgangskoden til sin Google-konto.
  3. Følg vejledningen for at afslutte login af dit barn. Du er muligvis nødt til at angive din egen Google-adgangskode for at give tilladelse.

Hvis dit barn logger ud eller fjerner sin konto, skal barnet have din tilladelse til at logge ind på den pågældende enhed igen.

Bemærk! Når du logger dit barn ind på Google-apps på en iPhone eller iPad, logges barnet også ind på det pågældende website, når barnet bruger Safari.

Administrer adgang til enheder og browsere, der ikke er forældrestyrede

Med appen Family Link

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Kontoindstillingerog derefter Styring ved login.
  4. Vælg din præference:
    • Ja, spørg mig hver gang
    • Nej, lad [name] logge ind uden mig

Tip! Du kan også administrere dit barns konto ved at vælge dit barns navn på g.co/yourfamily.