Del en Keep-note med din familiegruppe

Når du opretter en note i Google Keep, kan du dele den med din familiegruppe, så du ikke behøver at dele den individuelt med hvert enkelt medlem.

Sådan fungerer familiedeling i Keep

Når du opretter en familie i Google, kan du dele noter i Google Keep med din familiegruppe.

• Alle noter, der deles med din familiegruppe, vises med et familiegruppeikon Familiegruppe.
  • Alle i familien kan redigere eller slette noter, du deler med familiegruppen.

Du kan også føje personer, der ikke er i din familie, til noter, du har delt med din familie. Når du gør det, kan folk med adgang til noten se, at du er i en familiegruppe, samt navnet på familieadministratoren. Hvis nogen ikke har opdateret sin Keep-app, kan vedkommende også se det tilfældige nummer, som Google tildeler din familiegruppe. Disse numre forsvinder, når appen opdateres.

Del en note

1. Gå til Google Keep på din computer.
  2. Åbn en note.
  3. Tryk på Samarbejdspartnere Samarbejdspartner og derefter Familiegruppe og derefter Gem.

Få flere oplysninger om deling af noter, lister og tegninger.