Finn og administrer barnets posisjon

Du kan endre posisjonsinnstillingene for Android-enheten til barnet ditt. Hvis bestemte posisjonsinnstillinger er slått på, kan du finne ut hvor Android-enheten til barnet ditt er, via Family Link-appen.

Finn barnets Android-enhet

Hvis du er forelder, kan du finne posisjonen til barnets Android-enhet via Family Link når posisjonsdeling for enheten er slått på.

Trykk på knappen nedenfor for å gå direkte til denne innstillingen i appen:
  1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Trykk på Posisjon og så Konfigurer posisjon.
    • Tips: Hvis «Konfigurer posisjon» ikke vises, velger du barnet du vil konfigurere posisjonen for, og slår på posisjonsdeling.
  3. Hvis du har flere barn, velger du de barnene du vil slå på posisjonsdeling for.
  4. Trykk på Slå på.

Tips: Det kan ta litt tid før du finner posisjonen til barnets enhet.

Endre posisjonsinnstillingene til barnet ditt

Viktig: For å finne posisjonen til barnets Android-enhet via Family Link-appen må du først konfigurere posisjonsdeling. Finn ut hvordan du konfigurerer posisjonsdeling.

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Trykk på Posisjon.
  3. Velg barnet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Posisjonsinnstillinger.
  5. Slå Se posisjonen til barnet på eller av.

Tips:

Finn den mest nøyaktige posisjonen til barnets enhet

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Trykk på Posisjon.
  3. Velg barnet ditt.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Posisjonsinnstillinger.
  5. Velg barnets enhet.
  6. Slå på Posisjonsnøyaktighet eller Høy presisjon.

Opprett et familiested

1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Posisjon og så Familiesteder og så Nytt sted.
  4. Skriv inn en ny adresse i søkefeltet.
  5. Velg riktig adresse fra resultatlisten, som fylles ut automatisk.
  6. Gi den nye posisjonen et navn i tekstfeltet «Posisjonsetikett».
  7. Trykk på Ferdig Ferdig.

Tips:

• Du kan velge Legg til skole eller Legg til hjem for å gjøre det enkelt å legge til kjente posisjoner.
  • Du kan ikke opprette flere familiesteder på samme adresse.
  • Du kan ikke opprette flere familiesteder på adresser som er for nær hverandre.

Konfigurer posisjonsvarsler

Trykk på knappen nedenfor for å gå direkte til denne innstillingen i appen:

Viktig: Før du kan konfigurere posisjonsvarsler, må du

• opprette et familiested
  • slå på Posisjonsnøyaktighet eller velge posisjoneringsmodusen Høy presisjon
  • sjekke at Posisjonsnøyaktighet er på – hvis dette er av, slås også posisjonsvarsler av
  1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet ditt.
  3. Trykk på Posisjon og så Familiesteder.
  4. Velg posisjonen du vil legge til varsler for.
  5. Slå Ankommer på eller av.
  6. Slå Forlater på eller av.

Tips: Bruk disse varslene for å få med deg når barnet ankommer eller forlater bestemte posisjoner.

Feilsøk problemer

Jeg finner ikke posisjonen til barnet mitt

Posisjonsfunksjonene fungerer best hvis barnets enhet er tilknyttet et mobildataabonnement.

Du finner ikke posisjonen til barnet ditt via Family Link-appen hvis

• barnets enhet er slått av
  • barnets enhet ikke er koblet til internett
  • enheten ikke er brukt nylig

Gjør dette hvis du ikke finner barnets posisjon via Family Link-appen:

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å slå på innstillingene «Se posisjonen til barnet ditt» og «Enhetsposisjon».
  2. Når du har slått på innstillingene, kan det ta litt tid før barnets posisjon blir oppdatert.
Posisjonen som vises for barnets enhet, er feil

Trinn 1: Prøv disse vanlige løsningene

1. Sjekk at enheten er koblet til internett.
  2. Sørg for at wifi er slått på.
  3. Start telefonen på nytt.

Trinn 2: Kalibrer enheten

Hvis barnets posisjon fortsatt er feil, kan du prøve å kalibrere kompasset på telefonen.

Tips: Slå på posisjonsnøyaktighet eller posisjoneringsmodus med høy presisjon
Jeg vil administrere posisjonstillatelser for appene til barnet mitt Barnet mitt har flere enheter, men jeg finner bare posisjonen til én av dem
Familieadministratorer kan kun finne posisjonen til én enhet om gangen. Hvis et barn er logget på kontoen sin på mer enn én enhet, vises kun posisjonen til enheten som brukes mest aktivt.