Administrer dit barns skærmtid

Når du opretter en Google-konto til dit barn med Family Link, kan du angive grænser for skærmtid på dit barns Android-enhed eller Chromebook. Du kan indstille dit barns Android-enhed eller Chromebook til at låse, når dit barn har brugt enheden i en vis periode, eller når du mener, at dit barn har brug for pausetid.

Vigtigt! Der må ikke være angivet appgrænser for systemapps. Du kan angive grænser for enheder med Android 7 eller nyere.

Sådan fungerer grænserne for skærmtid

Vigtigt! Du kan kun ændre tiden på dit barns enhed, hvis du deaktiverer grænserne for skærmtid.

Når du sætter en grænse for dit barns skærmtid på barnets Android-enhed eller Chromebook, får barnet en underretning, når:

• Skærmtiden er angivet for første gang (kun Android-enheder).
  • Enheden snart bliver låst.

Når enheden er låst, kan dit barn:

• Ikke se notifikationer.
  • Ikke låse enheden op eller bruge nogen apps – undtagen apps, der er angivet som Altid tilladte apps, når Altid tilladte apps er aktiveret.
  • Besvare telefonopkald og trykke på Nødopkald for at foretage et opkald, hvis enheden har et mobilabonnement (kun Android-telefoner).

Tip! Tidsgrænser gælder for apps, der er installeret på alle dit barns Android- og ChromeOS-enheder.

Indstil grænser for skærmtid

For at gå til det barns kontoindstillinger, som du sidst åbnede i Family Link-appen, skal du trykke på knappen nedenfor:

Rediger daglige grænser

Indstil daglige tidsgrænser for første gang

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Konfigurer under "Daglig grænse".
  5. Vælg de timer og minutter, du vil angive som grænsen.

Skift grænsen for i dag via en forælders enhed

1. Åbn Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Skift til i dag under "Daglig grænse".
  5. Vælg de timer og minutter, du vil angive som grænsen.
    • Du kan også deaktivere grænsen.
  6. Tryk på Udfør.

Rediger den ugentlige grænsetidsplan via en forælders enhed

1. Åbn Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Rediger den ugentlige tidsplan under "Daglig grænse".
  5. Vælg de dage, hvor du vil begrænse skærmtiden.
    • Du kan også deaktivere den ugentlige tidsplan.
  6. Tryk på Udfør.

Tip! Du kan redigere den ugentlige tidsplan og ændre grænsen, der er indstillet på en af de valgte dage. Klik på Anvend også på for at anvende tidsgrænsen på enten "alle dage" eller mandag til fredag.

Angiv en daglig tidsgrænse på dit barns enhed

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
    • Hvis du bruger Android-version 8.1 (O) eller nyere, skal du trykke på Digital balance og børnesikring.
    • I andre Android-versioner skal du trykke på Google og derefter Børnesikring.
  2. Tryk på Daglig grænse for at se de aktuelle indstillinger.
  3. Hvis du vil redigere indstillingerne for den daglige grænse, skal du logge ind eller bruge din forældreadgangskode til at bekræfte, at du er forælder.

Tip! Daglige grænser gælder for hver Android-enhed eller Chromebook, dit barn bruger. Hvis du for eksempel angiver en daglig grænse på 2 timer, får dit barn 2 timer på hver enhed.

Angiv pausetid

For at gå til det barns kontoindstillinger, som du sidst åbnede i Family Link-appen, skal du trykke på knappen nedenfor:

Angiv pausetid

Konfigurer pausetid for første gang

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Konfigurer under "Pausetid".
  5. Vælg de timer og minutter, du vil angive som grænsen.

Rediger pausetiden for i dag

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Skift til i dag under "Pausetid".
  5. Vælg de dage, som du vil angive pausetid for.

Rediger tidsplan for ugentlig pausetid

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Rediger den ugentlige tidsplan under "Pausetid".
  5. Vælg de dage, som du vil angive pausetid for.

Med dit barns enhed

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
    • Hvis du bruger Android-version 8.1 (O) eller nyere, skal du trykke på Digital balance og børnesikring.
    • I andre Android-versioner skal du trykke på Google og derefter Børnesikring.
  2. Tryk på Pausetid for at se de aktuelle indstillinger.
  3. Hvis du vil redigere indstillingerne for Pausetid, skal du logge ind eller bruge din forældreadgangskode til at verificere, at du er forælder.
Begræns dit barns skærmtid for apps
Hvis dit barns Android-enhed kører Android N (7.0) eller nyere, eller hvis dit barns Chromebook kører Chrome OS version 83 eller nyere, kan du angive tidsgrænser for apps og på den måde administrere, hvor lang tid dit barn kan bruge på en bestemt app om dagen.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Appgrænser.
  4. Vælg en app.
  5. Tryk på Angiv grænse Angiv grænse
  6. Vælg den tid, hvor du vil give dit barn adgang til den pågældende app.
  7. Tryk på Udfør.

Tips!

• Tidsgrænser gælder for apps, der er installeret på alle dit barns Android- og ChromeOS-enheder.
  • Systemapps understøttes ikke af funktionaliteten for appgrænse. Grænser kan kun indstilles for enheder med Android N (7.0) eller nyere og Chromebooks med ChromeOS version 83 eller nyere.
Vælg dine altid tilladte apps

Vigtigt! Apps, der altid er tilladt, understøttes til børn, der er logget ind på enheder med Android 7 eller nyere, medmindre de bruger Google Kids Space. Se, hvilken Android-version dit barn bruger. Visse systemapps, der er påkrævet, for at dit barns telefon kan fungere, kan bruges, når telefonen er låst, hvis altid tilladt apps er tilgængelige.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Appgrænser.
  4. Vælg en app.
  5. Tryk på Tillad altid always allow og derefter Udfør.
Rediger dine altid tilladte apps
Vigtigt! Apps, der altid er tilladt, understøttes kun til børn, som er logget ind på Android 7 eller nyere, med undtagelse af dem, der bruger Google Kids Space. Se, hvilken version af Android dit barn bruger.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og så Appgrænser.
  4. Vælg en app.

Herfra kan du vælge følgende:

• Tillad altid always allow.
  • Angiv en tidsgrænse Angiv grænse.
  • Bloker en app Bloker.

Tip!

• Altid tilladte apps tæller ikke med i dit barns grænser for skærmtid og er ikke tilgængelige efter sengetid, når dit barn har pausetid.
  • Hvis du trykker på "Lås", er altid tilladte apps ikke tilgængelige, medmindre du ændrer denne indstilling via låseskærmen på enheden.
    1. Vælg Enheder og derefter den enhed, du vil opdatere.
    2. Tryk på Indstillinger for låseskærm og derefter Altid tilladte apps.

Opdater eller deaktiver grænser for skærmtid

Lås dit barns Android-enhed eller Chromebook, eller lås den op
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer.
  4. Øverst på skærmen skal du trykke på dit barns enhed og derefter Lås eller Lås op.
Tip! Du kan også bruge din forældreadgangskode i Family Link til at låse dit barns Android-enhed eller Chromebook op, hvis den ikke har forbindelse til internettet.
Giv dit barn bonustid
Du kan lade dit barn bruge mere tid på sin enhed på en given dag uden at ændre tidsplanen for dit barns daglige grænser eller pausetid. Du kan tilføje bonustid, mens dit barns Android-enhed er låst eller snart bliver låst.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Øverst på siden skal du vælge dit barns enhed og så Giv bonustid Bonustid.
  5. Vælg den ønskede varighed for bonustid.
  6. Tryk på Tilføj.

Tip! Når bonustid er tilføjet, kan den ændres eller fjernes. Tryk på Giv bonustid Bonustid igen for at få adgang til valgmulighederne.

Skift tidsgrænser for apps, dit barn bruger
Sådan opdaterer du en tidsgrænse i en bestemt app:
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Appgrænser og derefter Vælg en app.
  4. Tryk på Skift appgrænse og derefter Udfør.
Deaktiver grænser for skærmtid

Du kan deaktivere grænser for skærmtid i Family Link-appen på din enhed.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter tryk på Skift for i dag under "Daglig grænse".
  4. Deaktiver daglige grænser i flere dage:
    • Tryk på Rediger den ugentlige tidsplan.
    • Deaktiver daglige grænser fuldstændigt og derefter Gem.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.