Gmail en jou kind se Google-rekening

Wanneer jy Family Link gebruik om jou kind se Google-rekening te bestuur, kan hulle Gmail gebruik om e-pos te stuur en te ontvang.

Hoe Gmail werk

Belangrik: Jou kind kan Chat in die Gmail-program of in die webweergawe van Gmail gebruik, selfs as die Chat-program geblokkeer is.

Gmail sal grotendeels dieselfde wees vir kinders as wat dit vir volwassenes is. Daar is net 'n paar Gmail-kenmerke wat nie beskikbaar is vir kinders onder 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) nie:

• Advertensies: Google sal nie advertensies in Gmail wys, of Gmail-boodskappe vir advertensiedoeleindes verwerk nie.
  • Outomatiese aanstuur: Kinders kan nie outomaties e-posse na 'n ander e-posadres toe aanstuur nie.
  • Gmail Vanlyn: As hul toestel nie aan die internet gekoppel is nie, kan kinders nie hul Gmail-e-posse lees, stuur of deursoek nie.
  • Labs: Kinders kan nie eksperimentele Gmail-kenmerke aanskakel nie.
  • E-posdelegering: Kinders kan nie aan iemand anders toegang gee om hul e-posse te lees, te stuur of uit te vee nie.
  • Strooipos: As Gmail 'n e-pos as strooipos identifiseer, sal dit nie in jou kind se inkassie of strooiposvouer afgelewer word nie.
Neem kennis: Hierdie beperkings is nie van toepassing as jou kind ouer as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) is, of as toesig by hul voorheen bestaande Google-rekening gevoeg is nie.

Blokkeer 'n e-posadres

As jy iemand se e-posadres in Gmail op jou kind se toestel blokkeer, sal jou kind nie e-posse van daardie adres ontvang nie. Dit blokkeer slegs hierdie adres om jou kind in Gmail te kontak.

Blokkeer die e-posadres op jou kind se toestel. Maak seker om instruksies te gebruik vir die tipe toestel wat jou kind gebruik.

Gee e-posse aan as strooipos

Indien Gmail 'n strooipos-e-pos misgekyk het, kan jy die e-pos aangee. Maak seker om instruksies te gebruik vir die tipe toestel wat jou kind gebruik.

Bestuur hoe Gmail-data gebruik word

Jy kan beheer hoe Gmail en ander Google-produkte jou kind se Gmail-data gebruik deur die Instelling vir slimkenmerke en personalisering in Gmail-instellings.

Foutspoor probleme

Ek wil nie hê mense moet my kind se foto in Gmail sien nie

As jou kind jonger as 13 is (of die toepaslike ouderdom in jou land) sal hul foto nie in Gmail wys nie, tensy toesig by jou kind se voorheen bestaande Google-rekening gevoeg is.

Ek wil my kind se e-posse lees

Ouers kan toegang kry tot hul kind se rekeningdata, soos e-posse, deur by hul kind se rekening aan te meld. As jy nie die wagwoord ken nie, kan jy hul wagwoord terugstel.

Neem kennis: Jy kan net jou kind se wagwoord terugstel as jy hul rekening in Family Link geskep het en hulle jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) is. Jy kan nie jou kind se wagwoord terugstel as jy toesig by hul voorheen bestaande Google-rekening gevoeg het nie.

'n E-pos is nie aan my kind afgelewer nie

Voeg die stuurder se e-posadres by jou kind se kontaklys om seker te maak dat e-posse by jou kind se inkassie uitkom.

1. Maak die Kontakte-program oop op jou kind se toestel. As jy nie die Kontakte-program sien nie, moet jy seker maak dat dit nie dalk geblokkeer is nie.
  2. Tik regs onder op Voeg mense by Add approver .
  3. Tik die kontak se naam en e-posadres.
  4. Tik op Klaar Done.