Advertensies en Google-rekeninge wat met Family Link bestuur word

As jy Family Link gebruik om vir jou kind jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) 'n Google-rekening te skep, kan jou kind baie Google-dienste gebruik. Jou kind kan dalk advertensies sien op Google-dienste, soos Google Search of Google Maps, en op nie-Google-webwerwe en -apps wat hulle besoek of gebruik.

Wenk: Hierdie artikel is van toepassing of jou kind ’n Google-rekening met of sonder e-pos en wagwoord gebruik.

Hoe advertensies op hierdie rekeninge werk

Aangemeld op Google-dienste

Wanneer Google sien dat 'n kind jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land ) met hul Google-rekening wat deur Family Link bestuur word, aangemeld het op ons dienste, probeer Google om te verseker dat:

• advertensies op daardie Google-dienste geëtiketteer is;
  • advertensies op daardie Google-dienste gefiltreer word in 'n poging om advertensies wat dalk nie vir 'n jonger gehoor gepas is nie, te beperk.

Google sal nie gepersonaliseerde advertensies lewer aan kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) nie. Gepersonaliseerde advertensies word gegrond op inligting van jou kind se rekening of internetaktiwiteit. Advertensies vir kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) is eerder gegrond op inligting soos:

• Die inhoud van die werf of app waarna jou kind kyk
  • Hul huidige soektog
  • Hul algemene ligging (soos stad of deelstaat)

Wenk: Google sal nie advertensies vir kinders personaliseer totdat hulle minstens die toepaslike ouderdom in hul land bereik het nie. Kinders vir wie toesig by hul voorheen bestaande Google-rekening gevoeg is, sal instellings kan aanpas om te beheer watter advertensies hulle sien wanneer gepersonaliseerde advertensies beskikbaar is om aan hulle gelewer te word.

Afgemeld of op nie-Google-dienste

Wanneer jou kind afgemeld is van hul rekening, of wanneer hulle nie-Google-webwerwe of -dienste besoek, kan hulle dalk die volgende sien:

• advertensies wat nie gesinsvriendelik is nie;
  • advertensies wat gelewer word deur nie-Google-advertensieverskaffers, insluitend gepersonaliseerde advertensies.

Dit is moontlik dat jy sommige van hierdie advertensies sal ag as vir volwassenes of as irrelevant vir jou kind.

Beleide vir adverteerders

Adverteerders kan nie advertensies teiken op Google-rekeninge vir kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) nie. Adverteerders kan ook nie gepersonaliseerde advertensies aan hierdie rekeninge lewer met gebruik van Google se advertensiedienste nie.

Google deel nie persoonlike inligting van kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) met adverteerders nie, selfs nie as die kind op ’n advertensie klik nie.

Wenk: Hierdie beleide is net van toepassing op advertensies wat deur Google gelewer word, en nie op advertensies wat deur ander advertensieverskaffers gelewer word nie. Google sal nie advertensies vir kinders personaliseer totdat hulle minstens die toepaslike toestemmingsouderdom in hul land bereik het nie.

Gee advertensies aan wat nie gesinsvriendelik is nie

Wanneer kinders jonger as 13 (of die toepaslike ouderdom in jou land) Google-dienste gebruik terwyl hulle aangemeld is by hul Google-rekening wat deur Family Link bestuur word, implementeer ons beleide om net gesinsvriendelike advertensies te wys. As jou kind egter 'n onvanpaste advertensie sien, moet jy die advertensie aangee en ons sal dit nagaan.