Chrome og dit barns Google-konto

Hvis dit barn har en Google-konto, kan barnet logge ind på Google Chrome på en af følgende enheder:

• Android-enhed
  • Chromebook
  • iPhone og iPad
  • Windows-pc, Mac eller Linux-computer

Sådan fungerer Chrome for dit barn

Børn og voksne får en lignende oplevelse, når de logger ind på Chrome med deres Google-konto. Visse yderligere funktioner giver en mere sikker browseroplevelse.

Tip!

• Inkognitotilstand er deaktiveret, når dit barn er logget ind på Chrome med en konto, der administreres af Family Link.

Vælg den type enhed, som dit barn bruger:

Android

Hvis dit barn bruger en Android-enhed, kan du bruge Family Link til at:

• Vælge et indholdsfilter for at tillade eller blokere bestemte websites for dit barn.
    • Prøv at blokere websites med eksplicit indhold: Hvis "Prøv at blokere eksplicitte websites" er aktiveret for dit barn i Family Link, forsøger Chrome at blokere websites med seksuelt indhold.
    • Til indbyggere i Japan: Alps System Integration Co., Ltd. forstærkede denne filtreringstjeneste.
  • Tillade eller blokere bestemte websites.
  • Godkende eller afvise anmodninger fra dit barn om at besøge blokerede websites.
  • Tillade eller blokere websites, så de ikke kan anmode om adgang til dit barns lokation, kamera eller mikrofon.

Chromebook

Hvis dit barns enhed er en Chromebook, kan du bruge Family Link til at:

• Vælge et indholdsfilter for at blokere eller tillade bestemte websites for dit barn.
    • Prøv at blokere eksplicitte websites: Hvis "Prøv at blokere eksplicitte websites" er aktiveret for dit barn i Family Link, forsøger Chrome at blokere websites med seksuelt eksplicit indhold.
    • Til indbyggere i Japan: Alps System Integration Co., Ltd. forstærkede denne filtreringstjeneste.
  • Tillade eller blokere bestemte websites.
  • Godkende eller afvise anmodninger fra dit barn om at besøge blokerede websites.
  • Tillade eller blokere websites, så de ikke kan anmode om adgang til dit barns lokation, kamera eller mikrofon.
  • Tillade eller blokere dit barn i at installere udvidelser fra Chrome Webshop.

Windows-pc, Mac eller Linux-computer

Vigtigt!

• På Windows-pc, Mac eller Linux-computer:
    • Dit barn kan logge ud af Chrome, bruge Gæstetilstand og skifte til andre profiler, hvilket fører barnet til en browseroplevelse, hvor Family Link-indstillingerne for Chrome ikke anvendes.
    • Barnet har muligvis også adgang til andre browsere, hvor Family Link-indstillingerne for Chrome ikke anvendes.
  • Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige for alle brugere i øjeblikket.

Hvis dit barns enhed er en Windows-, Mac- eller Linux-computer, kan du bruge Family Link til at:

• Vælge et indholdsfilter for at blokere eller tillade bestemte websites for dit barn.
    • Prøv at blokere eksplicitte websites: Hvis "Prøv at blokere eksplicitte websites" er aktiveret for dit barn i Family Link, forsøger Chrome at blokere websites med seksuelt eksplicit indhold.
    • Til indbyggere i Japan: Alps System Integration Co., Ltd. forstærkede denne filtreringstjeneste.
  • Tillade eller blokere bestemte websites.
  • Godkende eller afvise anmodninger fra dit barn om at besøge blokerede websites.
  • Tillade eller blokere websites, så de ikke kan anmode om adgang til dit barns lokation, kamera eller mikrofon.

iPhone og iPad

Vigtigt!

• På iPhone og iPad:
    • Dit barn kan logge ud af Chrome, hvilket giver barnet til en browseroplevelse, hvor Family Link-indstillingerne for Chrome ikke anvendes.
    • Barnet har muligvis også adgang til andre browsere, hvor Family Link-indstillingerne for Chrome ikke anvendes.
  • Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige for alle brugere i øjeblikket.

Hvis dit barns enhed er en iPhone eller iPad, kan du bruge Family Link til at:

• Vælge et indholdsfilter for at blokere eller tillade bestemte websites for dit barn.
    • Prøv at blokere eksplicitte websites: Hvis "Prøv at blokere eksplicitte websites" er aktiveret for dit barn i Family Link, forsøger Chrome at blokere websites med seksuelt eksplicit indhold.
    • Til indbyggere i Japan: Alps System Integration Co., Ltd. forstærkede denne filtreringstjeneste.
  • Tillade eller blokere bestemte websites.
  • Godkende eller afvise anmodninger fra dit barn om at besøge blokerede websites.

Administrer dit barns aktivitet i Chrome

Administrer dit barns browsing i Chrome

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Konfigurer indstillinger i Google Chrome

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsninger og derefter Google Chrome.
  4. Vælg den indstilling, der passer bedst til din familie:
    • Tillad alle websites: Dit barn kan besøge alle websites med undtagelse af dem, du blokerer.
    • Prøv at blokere eksplicitte: Intet filter er perfekt, men dette burde hjælpe med til at skjule websites med seksuelt eller voldeligt indhold.
    • Tillad kun godkendte websites: Dit barn kan besøge de websites, du tillader.
  5. Hvis du vil tillade eller blokere visse websites manuelt, skal du trykke på Godkendt eller Blokeret under Administrer websites.
    • Når du tillader eller blokerer et website, gælder denne indstilling automatisk, uanset hvilke andre Chrome-browserindstillinger der er aktiveret for dit barn.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.

Tillad eller bloker bestemte websites

Hvis du blokerer et bestemt website i Chrome, kan dit barn bede om din tilladelse til at besøge det.

Hvis dit barn vælger:

• Spørg selv: Du kan gennemgå anmodningen fra barnets enhed og godkende eller afvise den med adgangskoden til din Google-konto. Denne valgmulighed er kun tilgængelig på Android-enheder og Chromebooks.
  • Spørg i en meddelelse: Du får en notifikation i Family Link-appen, hvor du kan godkende eller afvise anmodningen.

Tillad eller bloker et website

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsninger og derefter Google Chrome.
  4. Tryk på Godkendt eller Blokeret under Administrer websites.
  5. Tryk på Tilføj et website.
  6. Tilføj et website, f.eks. www.google.com, eller et domæne som f.eks. google.
    • Websites: Medtag www.-delen af webadressen, f.eks. www.google.com i stedet for google.com. Hvis du blokerer eller tillader et bestemt website, f.eks. www.google.com, gælder tilladelsen ikke for websites, der begynder eller slutter anderledes som f.eks. www.google.co.uk eller photos.google.com.
    • Domæner: Hvis du blokerer eller tillader et helt domæne, f.eks. google, gælder tilladelsen for websites, der begynder eller slutter anderledes som f.eks. www.google.com og images.google.fr.
  7. Tryk på Luk Luk øverst til venstre.

Tips!

• Indstillingerne bliver ikke ændret, uanset om dit barn kan styre sine egne kontoindstillinger eller ej. Vi anbefaler, at forældre sørger for, at indstillingerne er korrekte, efter de ændrer barnets kontrol over egne kontoindstillinger.
  • Du kan også administrere dit barns konto, når du klikker på dit barns navn på g.co/YourFamily.

Skift indstillinger for websitetilladelser

Vigtigt! Du kan på nuværende tidspunkt ikke administrere websitetilladelser på dit barns iPhone eller iPad, og funktionen gælder muligvis endnu ikke på en Windows-pc, Mac eller Linux-computer.

Du kan bestemme, om dit barn kan give websitetilladelser til websites, som barnet besøger, herunder tilladelse til at bruge lokation, kamera og underretninger.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Indholdsbegrænsninger og derefter Google Chrome og derefter Avancerede indstillinger.
  4. Aktivér eller deaktiver Tilladelser for websites, apps og udvidelser.

Tip! Du kan også administrere denne indstilling, når du klikker på dit barns navn i Chrome Kontrolpanel.

Når "Tilladelser for websites, apps og udvidelser" er deaktiveret, kan dit barn ikke give tilladelser til websites. Eventuelle tilladelser, barnet allerede har givet, påvirkes ikke.